Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » ?Miért van ez? Segitség.

?Miért van ez? Segitség.

Figyelt kérdés

mostanában nagyon stresszelni szoktam pár napja.

Egész nap csak rettegek, és folyton feszül vagyok. Időnként el kap a síró görcs ok nélkül.

Semmihez sincs kedvem sose, és folyton azon gondolkozom hogy nem szeretnék tovább éli és meg akarok halni.

Semmivel nem tudom fel oldani magamat,sok mindennel próbálkoztam pl le feküdtem pihenni,zenét halgattam, próbáltam valamivel lenfoglalni magam amitől ez az érzés el múlhat.De semmi sem vált be. Folyamatosan rám tör a pánik, és ilyenkor el kezdek feszülést érezni a mellkasban,a gyomrom görcsbe rándul, hirtelen szédülés érzet, le esik a vércukrom rövid időre és olyankor pár másodpercig nem látok semmit,hirtelen gyengének érzem magam, és néha el zsibbad pár testrészem. Kb 1 órája is ez volt, és nagyon félek hogy mi történik velem mostanàban mert semmi sem segít.nem tudom hogy ez mitől lehet és hogy mivel tudnám ezt segíteni . már kezdem fel adni ...

2022. jan. 2. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Mitől stresszelsz? (nem jó zenéket hallgatsz)
2022. jan. 2. 23:06
 2/6 A kérdező kommentje:
A jövőtöl... Ettől a legjobban.
2022. jan. 2. 23:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi lesz jövőre?
2022. jan. 2. 23:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom...Pont ezért stresszelek és félek tőle
2022. jan. 3. 00:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Hívjál fel egy pszichológust, és beszéld meg vele.

Ha valahonnan kaphatsz segítséget, az ez.

2022. jan. 3. 01:49
 6/6 anonim válasza:
De van értelme élni. Mi lessz velünk a kérdéseid nélkül!?:)
2022. jan. 3. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!