Ezt minek szokták nevezni? Van valaki rajtam kívül aki ilyen?
Szerintem ez OCD(obsessive compulsive Disorder).Kényszerbetegség.
Üdv a klubban.
Én is kényszeres vagyok, eleinte csak kézmosással kezdtem most meg már fűrdés után még egyszer a csapnál átmosom a nap folyamán a környezettel érintkező felületeimet, hogy 200% legyen, nem koszos e semmim, ezért pl. már rövid gatyát sem hordok, mert lábat nem akarok mosni amikor haza megyek -régen mostam- nálam ez már 8-9 éves rögeszme, kezeltetni nem merem mert a másik fóbiám, hogy olyan koszos és mosdatlan leszek mint 10 éve. Ja és még annyi, hogy 3 alkalommal megnézem, hogy bezártam e a kaput ha elmegyek otthonról, egyszer az utca végéből is visszatolattam, hogy minden zárva e.
Legrosszabb, hogy hiányzik egy párkapcsolat, de nem merek emberekhez érni, még akkor sem ha steril, mert a fertőtlenítő illattól is tartok, kvázi ha lenne egy lány aki akreditált mikrobiológiai laborba szeretne randizni meg stb. akkor is félnék a baciktól ( laboros a szakmám, de nem merek benne dolgozni mert ahová felvettek volna nincs vákuum rendszer)
Naaa. És ez nem kamu.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!