Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szarul érzem magam. Mit tegyek?

Szarul érzem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már unjátok ezeket a kérdéseket de muszáj megkérdeznem.

Még csak hetedikes vagyok (lány) de már nagyon unom a sulit. Apukám kamionos és nagyon sokat voltam vele nyáron. Nagyon jó volt és legszívesebben egész éven mennék vele. Viszont most elkezdődött a suli. Nem voltam soha olyan jó tanuló...olyan hármas. Most jött pár új tantárgy amit tanulni kell. Soha nem tanultam igazán és nem is akarok. Ráadásul a tanárok is olyanok. A tesitanár első perctől kezdve utál minket és mi is őt. Állandóan csak futtat (el is intézte a lábamat...) ha meg megállsz vagy fél percre akkor kezdheted előröl. Állítólag csak azért nem rúgják ki mert a jegyző fia. Amúgy nagyon sok panasz érkezik rá. Minden egyes este/reggel már csak a suli gondolatától rosszul vagyok. Az osztálytársaim is az ellenségeim. Minden direkt úgy történik, hogy nekem szar legyen. Dolgozni akarok már...tök mindegy, hogy mit csak ne kelljen suliba járni. Még kapálni is elmennék. Ha nagy leszek kamionos szeretnék lenni (igen, vannak nő kamionosok is). Apukámnak már egy csomó kollégájával jóba vagyok :D. Egész éven feszült vagyok. Egyszerűen nem látom a jó oldalát a sulinak. Csak akkor van jó kedvem ha szünet van. Az osztályfőnökünk is olyan, hogy nem szeret minket és pont ő a matektanárunk amiből elég gyenge vagyok szóval ő se hagy. Úgy utálom az egészet ahogy van. Régen is ilyen volt, most is ilyen és később is ilyen lesz. Nem fogok gimibe járni mert az nem nekem való...fel se vennének szerintem. Ha fel is vennének biztos megbuknék...szerintem szakközépbe fogok menni. De már nagyon unom! Minden egyes nap feszült vagyok és ideges. Mit tegyek?

2010. szept. 5. 19:54
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Hát általános után nem mehetsz dolgozni mindjárt.18éves korodig tanköteles vagy és ha nem jársz megbüntetik a szüleidet(osztálytársam anyuját valami 50ezerre büntették).Én sem vagyok oda a suliért bár nekem van egy két barátnőm az osztályban.A gyakorlatot kifejezetten utálom de tudom hogy a suli elvégzése után is ez vár rám mert dolgozni kell.Ha kamionos szeretnél lenni legyél az de előtte tanulj.Amúgy a suliváltást megpróbálhatod úgy is hogy bementek az igazgatóhoz(nem jelentkezés meg telefonálgatás)személyesen és elmondjátok neki hogy mi a probléma én nem hiszem hogy ne vennének fel.Sok sikert :)
2010. szept. 5. 21:04
 22/22 anonim ***** válasza:
Mindenkinek szinte az az álláspontja, hogy a sulival és a közösséggel van a baj. Szerintem a mai világban luxus, hogy ha nem tudunk alkalmazkodni, akkor lelépünk. Nem lehet, hogy inkább a kérdezőben van a hiba? Vagy a neveltetésében, szüleiben (is)? Ha úgy állunk hozzá, hogy "jaj de utálom, sose fogom megszeretni", nos akkor valóban sosem tudunk beilleszkedni. Szedd össze magad, kedves kérdező, szorítsd össze a fogad, és TEGYÉL azért hogy jobban érezd magad egy közösségben. Mivel ált. iskolába jársz, ez az első "komolyabb" intézmény, ahol meg kell felelned, és már az első akadály legyőz téged? Ne hagydd!
2010. szept. 5. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!