Szarul érzem magam. Mit tegyek?
Tudom, hogy már unjátok ezeket a kérdéseket de muszáj megkérdeznem.
Még csak hetedikes vagyok (lány) de már nagyon unom a sulit. Apukám kamionos és nagyon sokat voltam vele nyáron. Nagyon jó volt és legszívesebben egész éven mennék vele. Viszont most elkezdődött a suli. Nem voltam soha olyan jó tanuló...olyan hármas. Most jött pár új tantárgy amit tanulni kell. Soha nem tanultam igazán és nem is akarok. Ráadásul a tanárok is olyanok. A tesitanár első perctől kezdve utál minket és mi is őt. Állandóan csak futtat (el is intézte a lábamat...) ha meg megállsz vagy fél percre akkor kezdheted előröl. Állítólag csak azért nem rúgják ki mert a jegyző fia. Amúgy nagyon sok panasz érkezik rá. Minden egyes este/reggel már csak a suli gondolatától rosszul vagyok. Az osztálytársaim is az ellenségeim. Minden direkt úgy történik, hogy nekem szar legyen. Dolgozni akarok már...tök mindegy, hogy mit csak ne kelljen suliba járni. Még kapálni is elmennék. Ha nagy leszek kamionos szeretnék lenni (igen, vannak nő kamionosok is). Apukámnak már egy csomó kollégájával jóba vagyok :D. Egész éven feszült vagyok. Egyszerűen nem látom a jó oldalát a sulinak. Csak akkor van jó kedvem ha szünet van. Az osztályfőnökünk is olyan, hogy nem szeret minket és pont ő a matektanárunk amiből elég gyenge vagyok szóval ő se hagy. Úgy utálom az egészet ahogy van. Régen is ilyen volt, most is ilyen és később is ilyen lesz. Nem fogok gimibe járni mert az nem nekem való...fel se vennének szerintem. Ha fel is vennének biztos megbuknék...szerintem szakközépbe fogok menni. De már nagyon unom! Minden egyes nap feszült vagyok és ideges. Mit tegyek?
Ha kamionos akarsz lenni, akkor legyél az, legalább világot látsz, utána tapasztalatokat gyűjtve még rájöhetsz, hogy mi érdekel.
Ne kesredj el, az útkeresés időbe telik, te is rá fogsz találni önmagadra.
Szia leendő kolléga(nő) :) örülök h te is csatlakozni szeretnél hozzánk,mint sofőr.Sajnos hiány van belőlünk:( de hidd el,h addig jó amig tanulsz:) tudom h nehéz,és szar,de ki kell birni,hisz egy kamionosnak mindent ki bell birni:)én drukkolok neked h minden sikerüljön:)
By: CB:Sofőr
Szia
Ha tényleg ennyire rossz a sulid, akkor váltsál. Gondolj bele, új barátok új környezet új tanárok tiszta lappal indulhatnál.Mindenféleképpen menjél tovább tanulni, mert ha nem akkor belőled egy utcatakarítónál több soha nem lesz. Hidd el meg fogod szeretni.
Ha mégis maradnál akkor viszont alkalmazkodj, szerezz barátokat és igenis TANULJÁL!Én sem szeretek, de muszáj, mert vannak az életben céljaim. Ebben a mai világban még az érettségi is kevés...nemhogy a 8 általános.
Gondold át!:)
Üdv
L/17
Szia kolléga^^
Hiány van? Nem hallottam róla.
Sulit nem tudok váltani. Már csak ezt a 2 évet kell kibírnom ezzel a sulival...utána hátha jobb lesz. Régebben olyan akartam lenni mindig amihez sokat kell tanulni szóval azok közül biztos nem leszek egy sem. Én tényleg kamionos akarok lenni. Hátha még apukámmal mehetnék az utakon...:)
Amúgy is segghülye vagyok minden tantárgyhoz kivéve a technikához meg az infóhoz
Akkor kolesz. Erre nem gondoltál még?
És most komolyan, ki szeret tanulni? Olyan nincs, hogy rajtad kívül mindenki hülye, és neked egyik tantárgy sem megy. Talán tenni kéne valamit.
Járhatnál különórára, hátha az segítene valamit. Bár ott is biztos csak hülyék vannak...
Biztos a fejed is ilyen citromba harapott egész nap, azért nem szeret senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!