Tönkre tud-e tenni a beszédhang egy egész életet?
ma 13:55
Ott kezdtem. Aztán az egyik munkatársát behívta, aki transz emberekkel, gégeműtéten átesett emberekkel foglalkozik. Hozzá jártam pár hónapig. Elmondása szerint 1 oktávval tudtuk mélyíteni a hangomat, de én amit észleltem magamat visszahallgatva, nem volt más, mint ugyanaz a hangszín csak hümmögve, dörmögve. Nevetséges volt, nem is használtam azt a hangot mivel megeröltető is volt számomra azon a hangon beszélni, fizikálisan.
"Nevetséges volt, nem is használtam azt a hangot mivel megeröltető is volt számomra azon a hangon beszélni, fizikálisan."
Magyarul lett volna megoldás, csak neked nem tetszett a dolog, ezért nem csináltad!
26
Korábbi válaszaiból leszűrni hogy nem akar igazán változtatni, csak az önsajnáltatás megy neki.
Miért kell bántani?!
Akinek nincs az életbe semmi problémája könnyen dobálózik olyan szavakkal hogy önsajnálat,meg hogy nem akarta igazán.
Belegondoltatok abba hogy ő valószínű hosszú éveken keresztül próbált megoldást találni a problémájára,rengeteg helyen volt és igazi megoldást sehol sem talált.De mindezt nem csak fizikailag járta végig,hanem lelkileg is.Újabb és újabb csalódásokkal,gátlásokkal.Megterhelő fizikailag,anyagilag és mentálisan is.Nem kell csodálkozni hogy kicsit belefáradt,és nem hisz már a sikerben.
Viszont belétek semmiféle empátia nem szorult!
28-as: itt is adtak neki rengeteg ötletet, orvosok is adtak megoldást, a kérdező mindent elutasít, az orvosi tanácsokat nem fogadja meg, mert valamit tenni is kellene neki.
Ehelyett itt hisztizik, és ez nem az első ilyen kérdése.
Tudod, aki nem AKAR semmit tenni, azon nem lehet segíteni és CSAK MAGÁT hibáztathatja, ha valami nem úgy van, ahogy szeretné.
HELYETTE senki nem tud lépni valamit a megfelelő irányba, ö meg nem akar, hanem csak itt hisztizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!