Tönkre tud-e tenni a beszédhang egy egész életet?
"még unokával se fogom tudni a szüleimet megajándékozni"
Itt jöttem rá, mennyire ostoba valaki vagy
Nem, nem szívódtam fel, csak nem napi 24 órában vagyok online.
Ettöl függetlenül ha ennyire arra figyelsz egész életedben, mikor ki miért szól be neked akár a hangod, akár egyéb miatt, akkor ezzel te magát teszel kárt magadnak, nem a környezeted.
És akinek unoka-ajándékozás az életcélja, azzal valami nagy baj van tényleg, egy gyereket az ember nem azért vállal, hogy a szüleinek legyen ajándékba" egy unoka, hanem mert ö maga akarja.
Szeritnem ne a neten éld az életedet, keress meg egy jó pszichológust és fejleszd a személyiségedet.
Mellesleg ez már nem az elsö ilyen kérdésed, régebben is kaptál javaslatokat, de ahelyett, hogy tennél valamit, továbbra is itt nyafogsz.
Illetve még megemlíteném Révész Sanyit, akinek egész életében nöiesen magas hangja volt, de nem hisztizett miatta, hanem egyszerüen kihasználta, és így lett éppen emiatt különleges müvész.
Nem a magas hang a baj, hanem ha valaki nem fogadja el magát és elsüllyed az önsajnálatban.
Úgy látom, valaki többszörösen beleesett a kognitív disszonancia csapdájába. Aki itt kérdést tesz fel, az csak állandóan online lehet? Semmit nem tudsz rólam azon túl, hogy olvastad tőlem ezt a pár sort.
"Ettöl függetlenül ha ennyire arra figyelsz egész életedben, mikor ki miért szól be neked akár a hangod, akár egyéb miatt, akkor ezzel te magát teszel kárt magadnak, nem a környezeted." - ember, folyamatos inzultusok érnek. Szerinted ezeket bebeszélem?
"És akinek unoka-ajándékozás az életcélja, azzal valami nagy baj van tényleg, egy gyereket az ember nem azért vállal, hogy a szüleinek legyen ajándékba" egy unoka, hanem mert ö maga akarja." - ha azt írtam volna le hosszú mondatokban, hogy a nők nem tekintenek rám potenciális partnerként, akinek hagyják, hogy gyereket csináljon nekik, az jobb lett volna?
"Mellesleg ez már nem az elsö ilyen kérdésed, régebben is kaptál javaslatokat, de ahelyett, hogy tennél valamit, továbbra is itt nyafogsz." - leírtam, hogy tettem. Egyébként, te ez tényleg arra vall, hogy te állandóan itt éled az életed és tanácsokat osztogatsz?
"Illetve még megemlíteném Révész Sanyit, akinek egész életében nöiesen magas hangja volt, de nem hisztizett miatta, hanem egyszerüen kihasználta, és így lett éppen emiatt különleges müvész." - megmondtam, hogy akarok egy telefonbeszélgetést. Ettől EZERSZER rosszabb a helyzet. Amíg valaki ezt nem hallja meg, addig el se tudja képzelni az állapot súlyosságát.
Idegeneknek nem adok meg telefonos elérthetöséget, ezt gondolom, fel tudod fogni.
Másrészt te voltál az, aki azon hőzöngött, hogy nem írok rögtön vissza a válaszodra.
Harmadszor az ilyen nyafogós történet megmaradt bennem, még véletlen sem vagyok állandóan a neten.
A "nők nem tekintenek rám potenciális partnerként" megint csak a megszokoktt incel hiszti.
Írtam, fordulj szakemberhez, itt senki nem tud mást mondai neked!
"Írtam, fordulj szakemberhez, itt senki nem tud mást mondai neked!"
- ez a legközhelyesebb marhaság, amit ember mondhat egy másik problémájára.
Nekem ő ugrott be elsőre...
Tanulságos lehet számodra ,ő elfogadta és szereti is magát. Tud együtt nevetni az emberekkel.Persze nem a rosszindulatú,gonoszakkal...
Egyébként nekem erről az a véleményem hogy nem kimondottan rajtad nevetnek az emberek,hanem magán a helyzeten.Csak mert nem szokványos ,nem hétköznapi hogy egy férfinak vékony hangja legyen.Hidd el hogy a többségnek semmiféle bántó vagy ártó szándéka nincs feléd,csupán meggondolatlanok,és nem gondolnak bele elsőre hogy neked ez mennyire bántó,sértő.
Aki pedig rosszindulatú és gonosz és megjegyzéseket tesz,azzal meg ne foglalkozz.Kerüld el ezeket az embereket nagy ívben.Az a helyzet hogy senki sem tökéletes,aki téged kritizál,benne is lehetne több hibát is találni.Próbáld meg magad pozitív emberekkel körülvenni,akik támogatnak,kedvesek,normálisak.A negatív embereket pedig likvidáld az életedből.Nyilván nem teheti meg minden helyzetben az ember hogy úgy alakítsa a környezetét ahogy szeretné...de azért amit meglehet tenni az ügy érdekében,azt meg is kell tenni.
De biztosan tapasztalod a sok rossz élmény mellett hogy azért rengeteg jó ember is van,aki nem bánt,elfogad olyannak amilyen vagy.Létezhet olyan nő,aki ezzel a problémáddal is elfogad és szeret,mert mondjuk olyan értékeket fedez fel benned,amelyekkel tud azonosulni,és nem zavarja a problémád.
Ha nem tudsz szakember segítségével változtatni a problémán,akkor próbáld meg elfogadni és szeretni magad,és akkor mások is megszeretnek.
Na igen, Norbi. Csak mondjuk ő belülről is olyan, mint amilyen a fizikális megjelenése. Csak épp én nem ilyen vagyok. Én egy hetero férfi vagyok egy kasztrált szar testbe zárva, aki senkinek sem kell, ez a nagy büdös helyzet.
Norbi puberfóniában szenved, amire
már van HATÁSOS és GYORS megoldás. Nagyon sajnálom, hogy erre ő még nem jött rá, s nem kezeltette. Viszont nálam alapvetően azzal van a baj, hogy a gége rosszul helyezkedik el, amivel nem tudnak semmit kezdeni.
KIEMELEM, hogy a 9-es válasz egy KORREKT és nem egy gusztustalan válasz volt, mint amit az előzőekben olvashattunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!