Ki akarom írtani a lelkiismeretem! Hogyan kezdjek hozzá?
Elsőre biztos tahónak tűnök, pedig nem vagyok az.
Egyszerűen elegem lett abból, hogy egy személy (családtag) simán csinálhat amit akar, úgy hülyéz le, ahogy jólesik. Ha segíteni akarok lehurrog, evvel megbánt és nem csak engem hanem a család többi tagját is! De Őneki SZABAD valamiért...(Mert a neje így is nagyon szereti, de hogy mé, na ez a relytély!) Egyedül miatta van tűrve.
Nekem ebből elegem van. Beszélni nem lehet vele, mert ŐŐŐŐ a nemtudomki! Oka nincs, hogy hülyék meg marhák vagyunk!
Sokszor volt olyan, hogy szar napom volt és valamit magyarázott én visszamagyaráztam és megbánthattam. Én ezt megbántam. Na ebből lett elegem. Énnekem se kell lelkiimeret! Külömben is Ő is férfi Apám is az és egyiknek sincs akkor nekem sem kell! Ő nem érzi abszolút szarul magát ha valakinek beletipor a dolgaiba, akkor én se érezzem magam szarul, ha megmondom Neki az igazam!!!
22/L
Őt nem lehet csak úgy megbántani, meg kritizálni, nem szóba állni vele, mert akkor a párja szívja meg. :(
De a legenyhébb az, hogy nem állok szóba vele, de úgy tele a tököm, hogy mindenért reklamál, de ki nem jönne megcsinálni pl a kaját ahogy neki jó! Csak azt az adag sülétkrumplit süsse ki azt cső. De nem, kritizálni könnyebb...
~~~
O.O Ki akarod IRTANI??????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!