Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért utálom a melegeket?

Miért utálom a melegeket?

Figyelt kérdés

2021. nov. 1. 09:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%

9:

Mindenféle hülyeséggel próbálják magyarázni azt hogy valamit nem szeretsz. Csak ennek semmi értelme. Az ember vagy vonzódik valamihez vagy nem vagy taszítja. Ehhez nem kell mindenféle áltudományos magyarázatot keríteni. Egyszerűen ilyen az emberi természet és ettől senki sem lesz alávalóbb vagy erkölcsileg másodrendű mint ahogy ezt sokan gondolják.

2021. nov. 7. 04:19
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

"Az ember vagy vonzódik valamihez vagy nem vagy taszítja"

Vagy semlegesen áll hozzá, mert nem érinti a kérdés semmilyen szinten.

Én nem írok ki kérdést a borsófőzelékről, mert nem érdekel, és nem mozgat meg. A kérdezőt megmozgatja a kérdés, ezért rágódik rajta.

"ettől senki sem lesz alávalóbb vagy erkölcsileg másodrendű mint ahogy ezt sokan gondolják."

Attól, hogy valakinek nem tetszik valami, nem lesz alávaló. Ha alja módon nyilvánul meg róla, ezzel megsértve más, ártatlan embereket, akkor igen. Döntés kérdése. Ha ő elvárja, hogy elfogadják a véleményét, akkor neki is illik elfogadnia azt, hogy mások viszont szeretik egymást, nemtől függetlenül.

2021. nov. 7. 11:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

11-es

Kilences valaszolo vagyok,nem mondtam,hogy alavalo lenne sem a kerdezo sem senki,csak szerintem a feltunesi viszketegseges melegekkel van baja. De igen ilyen az emberi termeszet el kell fogadni,van aki azokat a melegeket is utalja aki feltunoskodik. En pl nem utalom de nem is tamogatom oket. Egyszeruen nem erdekelnek,nem ocsarlasnak szantam a valaszt vagy lehuzasnak,feltett egy kerdest en meg valaszoltam.

2021. nov. 7. 12:22
 14/21 anonim ***** válasza:
85%
A feltűnési viszketegséges heterokkal is bajod van? A popsikkal és cicikkel a 4-6-oson nyáron? Mert abból többet és gyakrabban látok, mint évi 1 pride.
2021. nov. 7. 15:32
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
Igen,a feltunesi viszketegseges heterokkal is van bajom.Egyebkent no vagyok,tehat igen,azoknak a kislanyoknak akinek kint van mindenuk es osszevissza rohogcselnek,kelletik magukat,veluk is van boven bajom,de itt most nem roluk volt szo,hanem a melegekrol. De az elozo valaszomban is leirtam,ha hetero lenne az a feltunesi viszketegseges meleg,akkor is idegesito szemelyisege lenne,ennyi.
2021. nov. 7. 15:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
15# Neked saját magaddal van bajod:)
2021. nov. 7. 16:09
 17/21 anonim ***** válasza:
36%
Nagyon magadra vetted,gondolom te is egy vagy azok kozul a figyelemhianyos IQ bajnok kislany kozul,de nem baj,mert sajnos nem talaltad el,nincs semmi bajom magammal😊
2021. nov. 7. 16:23
 18/21 anonim ***** válasza:
37%
De itt mar ugye csak a tinir*bancoknak meg a melegeknek lehet velemenyuk,ja es persze neked :)
2021. nov. 7. 16:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Na figyu fiúcskák nyugodjatok le. Én büszke vagyok és ne mondja meg nekem 1 hetero se h ne legyek. Imádom a fiúkat férfiakat. Előbb szopkodom ki a pasim seggebol a kakit minthogy egy nővel legyek. Nem kell rank gondolni utalkozni aztán szevasz.
2023. jún. 25. 20:05
 20/21 anonim válasza:

19-es.

Gusztustalan vagy!

Undorító a másságotok!

2023. aug. 12. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!