9:
Mindenféle hülyeséggel próbálják magyarázni azt hogy valamit nem szeretsz. Csak ennek semmi értelme. Az ember vagy vonzódik valamihez vagy nem vagy taszítja. Ehhez nem kell mindenféle áltudományos magyarázatot keríteni. Egyszerűen ilyen az emberi természet és ettől senki sem lesz alávalóbb vagy erkölcsileg másodrendű mint ahogy ezt sokan gondolják.
"Az ember vagy vonzódik valamihez vagy nem vagy taszítja"
Vagy semlegesen áll hozzá, mert nem érinti a kérdés semmilyen szinten.
Én nem írok ki kérdést a borsófőzelékről, mert nem érdekel, és nem mozgat meg. A kérdezőt megmozgatja a kérdés, ezért rágódik rajta.
"ettől senki sem lesz alávalóbb vagy erkölcsileg másodrendű mint ahogy ezt sokan gondolják."
Attól, hogy valakinek nem tetszik valami, nem lesz alávaló. Ha alja módon nyilvánul meg róla, ezzel megsértve más, ártatlan embereket, akkor igen. Döntés kérdése. Ha ő elvárja, hogy elfogadják a véleményét, akkor neki is illik elfogadnia azt, hogy mások viszont szeretik egymást, nemtől függetlenül.
11-es
Kilences valaszolo vagyok,nem mondtam,hogy alavalo lenne sem a kerdezo sem senki,csak szerintem a feltunesi viszketegseges melegekkel van baja. De igen ilyen az emberi termeszet el kell fogadni,van aki azokat a melegeket is utalja aki feltunoskodik. En pl nem utalom de nem is tamogatom oket. Egyszeruen nem erdekelnek,nem ocsarlasnak szantam a valaszt vagy lehuzasnak,feltett egy kerdest en meg valaszoltam.
19-es.
Gusztustalan vagy!
Undorító a másságotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!