Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem érdekelnek az emberek....

Nem érdekelnek az emberek. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Sosem voltam túl szociális ember, de igazából rájöttem, hogy abszolút nem érdekelnek az emberek. Nem érdekel mit csinálnak, nem vagyok kíváncsi a dolgaikra. Sajnos azt kell mondjam a kutyáimmal jobban elvagyok, mint az emberekkel. Van 3 barátom, akikkel jól érzem magamat, de kezdem úgy érezni, hogy már ők sem érdekelnek annyira. Nem számít, ha már csak havi 1x találkozunk. Nem tudom miért. Párkapcsolatom nincs és nem is volt. Valahogy úgy érzem nem akarok embereket megismerni. Egyszerűen nincs igényem szociális érintkezésre. Tudom, hogy ennek nem így kéne lennie, még fiatal vagyok stb. Kéne ismerkedni, élményeket szerezni, de közben ott van az érzés, hogy valójában nem érdekelnek az emberek.
2021. okt. 28. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Szociopátia?
2021. okt. 29. 02:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is elég hasonlóan vagyok ezzel, nem tudom mi lehet az oka. Egyszerűen csak élvezem a magányt. Nem hinném, hogy olyan 'súlyos'elmeállapot lenne ez, inkább csak szélsőséges introvertáltság, aszociális személyiség...
2021. okt. 29. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!