Depressziós vagy "túlfilózós" emberek véleménye érdekelne?
Ti hogy küzditek le, mit csináltok akár hobbi mellett, hogy eltereljétek a figyelmeteket olyan problémáról amivel tisztában vagyunk, hogy nem fog változni a véleményünk, felfogásunk?
+ Jobban beleássátok magatokat hogy úgy váljon "átlagossá" a számotokra, vagy mindenképpen az ellenkezőjét teszitek, nem foglalkoztok vele hogy a lehető legkevésbé legyen része az életeteknek? Még ha csak a látszatot tudjátok ezzel csak ezzel fenntartani.
Alapvetően érdekel, én a létezés kérdésével őrjítem meg magamat akaratom ellenére is. Mindig próbálok valamit tevékenykedni hogy ne gondoljak rá, csak néha kifogyok az ötletekből.
(Leszögezném nem olyan válaszokat várok amiben pszichológus a központi tényező, kérlek vedd figyelembe az első mondatot, köszi.)
Kortól, nemtől független jöhet minden tipp, akár sztori ha azzal jobban megy a válasz megírása.
A válaszokat előre is köszönöm!
Mindenkinek kitartást a fennakadásaiban.
Hé, elég sokat idegeskedek minden nap.
Hülye emberek mindig lesznek, akik nem képesek logikusan gondolkodni.
Ez van, ebben az életben próbálj a legjobbra törekedni, de csak arra amit kényelmesen el tudsz érni.
Ennyi. Nincs semminek sem jelentősége.
19/f
Azt is teszem, már a legjobbra törekedéssel kapcsolatosan.
Csak néha sok a szabadidőm és nem "elég" úgy mond.
Nem tudok csak egy dologra fókuszálni, nem olyan típus vagyok.
Ezért is tevékenykedés ötletekre lennék kíváncsi.
De köszönöm hogy megosztottad a saját véleményed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!