Alapból gonosz vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretem a pszichológiát és a filozófiát, szeretem megmagyarázni, hogy ki mit miért csinál/tesz. De amikor előadom magam, még néha saját magamat is idegesítem, legfőképp a hangom, érzem a bennem lévő önbizalmat amit teljesen kihasználhatnék, de a hangom mindent elront, utálom. Ezért szeretek csendben lenni egy ideig, de ha belemerülök valamibe szarkasztikusan, gonoszan elmondom a véleményemet. Ha meglátok egy szép lányt, akivel akár akarnék is valamit, lebeszélem magam, mert azt érzem, hogy nehogy már szegénynek egy ilyen szemétládával keljen beszélnie. Mikor néha elképzelem milyen kedvesnek lenni, egyszerűen nem jön össze, mindig a végén gonoszan jövök ki a dologból. :D Viszont borzasztóan zavar, hogy valakinek a hangjához kell igazítania a stílusát? Pl van egy mély hangú ember, az lehet szarkasztikus és arrogáns, mert jól áll a hangjának, akinek meg kedvesebb hangja van az legyen kedves? Na látjátok, mégis csak a külső és a belsőszervek számítanak (hangszálak) ...:S2010. szept. 2. 20:33
1/7 anonim válasza:
Ööö..Nekem olyan a hangom 19 évesen mint egy dohányos, drogos, lecsúszott 40-es alkoholistának. És bár gyakran megjegyzik ezt a telefonban, más hátrányom nincs belőle. Szerintem annyira azért nem számítanak. Az, hogy sokszor gondolsz rossz dolgokra, talán nem a legegészségesebb mentális állapotra utal, de inkább csak gondolj rá, mint hogy csináld. Egyébként mindig van egy alternatív stílus, ahogyan beszélhetsz.
2/7 anonim válasza:
Volt egy tanárom akinek nagyon kedves kis hangja volt. Mikor először hallottuk, gondoltok óóó milyen aranyos kedves lesz.
Aztán kiderült, hogy nem olyan. Ő nem igazította a hangjához a stílusát.
3/7 A kérdező kommentje:
20:56 :)
De pont ez a lényeg, most képzeld el, hogy az a tanár olyan stílussal érzi jól magát mint amilyen van neki, mégis kib@szott irritáló azáltal, hogy kis kedves hangja van, de ha nem lenne az akkor jobban menne neki a dolog és talán kevesebben is utálnák őt.
2010. szept. 2. 20:58
4/7 anonim válasza:
Nemnaon értelek...akkor most...te miért is érzed gonosznak magad?
5/7 A kérdező kommentje:
Azért mert nem tudok kedves lenni + amiket még leírtam.
" ha belemerülök valamibe szarkasztikusan, gonoszan elmondom a véleményemet."
2010. szept. 4. 17:44
6/7 anonim válasza:
a hangokat a gyerekek leutánozzák, ezért van az, hogy olyasmi a hangjuk apának és fiúnak, anyának és lánynak. szerintem nem kell hozzáigazítani a stílusod a hangodhoz, mint ahogy egy maci külső is takarhat érzelmes szívet.
7/7 anonim válasza:
"a hangokat a gyerekek leutánozzák, ezért van az, hogy olyasmi a hangjuk apának és fiúnak, anyának és lánynak."
Rohadtul nem olyan a hangom, mint anyámé.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!