Hogyan segíthet magán egy szociál fóbiás ember?
utolsó vagyok:nekem sikerült barátokat szereznem egy gyógykezelésen,addig csak egy barátnőm volt,suliban nincsenek barátaim,ha gondolod,msn-en beszélhetünk,én sokáig hasonló cipőben voltam
19/l
Jaj, ne légy már ilyen beszari!!!:O
A barátaid (ha ugyancsak barátok) akkor egyszer biztos elmennek veled! Ne add fel. Engem se keresett senki, nem hívott fel, még a legjobb barátnőm sem, így aztán én sem hívtam senkit. Aztán azt hallottam valahol, hogy a sírás és a szomorkodás nem változtat semmin. Felhívtam bnőmet, és meg volt sértődve, hogy nem is gondoltam rá, meg nem is hívtam meg minden, tehát az emberek biztosan értékelni fogják, hogy gondolsz rájuk. Veszíteni semmit sem fogsz, de ne omolj össze egy visszautasítástól. Az élet nehéz, senki sem mondta, hogy könnyű. Mindenért meg kell küzdeni. Ha pedig csak ülsz a helyeden és GYK-ra írogatsz semmi sem fog változni. Itt ne várj csodát, a változást csak is magadtól hozhatod meg!! Úgyhogy fel a fejjel! A világban mindig van valaki aki csak rád vár, és ne légy lusta megkeresni!
Fel a fejjel!!Szurkolok!!Nehogy fel merd adni, KÜZDJ!!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!