Milyen mozgás segíthet egy túlsúlyos ember esetében?
Figyelt kérdés
105 kg vagyok és olyan mozgásformát keresek, ami zsírégető hatású, én is el tudom végezni (mégha nagy kitartás is kell hozzá) és a diétám mellett eredményesen segítheti a fogyásomat.
Gondolkoztam torna dvd-ben, pl. norbi, illetve lépcsőzőgép, szobabicikli vagy futás... csak nem tudom nekem melyik lehet a legjobb.
Mit gondoltok, mit válasszak?
2009. júl. 26. 08:45
1/4 anonim válasza:
A váltakozó intenzitású mozgások válnak be - nekem - a legjobban. A futást nem ajánlom, nagyobb súlynál nagyon megterheli az ízületeket, de akár szobabicikli, akár elliptikus tréner jó lehet, de ne egyforma sebességgel tekerj, hanem iktass közbe gyorsabb szakaszokat, amikor már szinte kapkodod a levegőt, utána ne hagyd abba, csak lassabban csináld. Ha van lehetőséged, nagyon jó a vízitorna (aquafiness)is. Norbi zsírégető DVD-i is jók, könnyűnek látszanak, de jócskán megizzadsz a 1/2 óra végére. Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
A japánok szerint a leghasznosabb, ha az ember a saját súlyát cipeli, vagyis a lépcsőzés. Ez kiváló a szívnek is. Próbáldd ki!
4/4 anonim válasza:
Én kifejezetten az úszást tudnám ajánlani. Nem annyira megerőltető, mint mondjuk a futás, és mégis van eredménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!