Hogyan segíthet magán egy szociál fóbiás ember?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 21:00
1/18 anonim válasza:
Ha teheted, menj el pszichológushoz! Egyébként szerintem ezen az segít, ha szép lassan szoktatod magad. Nem tudom, milyen fokú a fóbiád, de szerintem egy-egy lájtosabb szituációval kezdd, amikor emberek közé kell menni... aztán lehet szép fokozatosan "durvítani".
2/18 A kérdező kommentje:
Hát... Általában nem tudok sok mindent mondani, nem járok sehova, nyáron sem voltam semerre csak itthon, és nem mondanám hogy asszociális vagyok mert igazából ez zavar, de valahogy nem megy, se az ismerkedés se semmi, és nem nagyon értékelem magam nagyra, sőt... Nincsenek barátaim se.
2010. szept. 1. 21:16
3/18 anonim válasza:
Próbálj meg legalább egy olyan barátot szerezni, akinek nincsennek ilyen problémái, és akkor vele könnyeb lesz odamenni másokhoz ismerkedés gyanánt? Am kor/nem?
5/18 A kérdező kommentje:
Hogy mondjam... rosszul mondtam, van ilyen barátom, de ő sem hív semerre, és ezért már el is megy a kedvem az egész közösségi élettől, mert nincs senki akit izgatnának különösebben a dolgaim, mindig csak én mondom el valakinek a bajaim, de ez már idegesítő, mert már elegem van. És nem hív senki sehova, ez van... Amúgy 17/F
2010. szept. 1. 21:27
6/18 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem marad a magány örökre és kész...
2010. szept. 1. 21:29
7/18 anonim válasza:
21:29 Így van, igen marad a magány. Ha így állsz a dologhoz elárulom neked, hogy nem is fog változni semmi. Csak a tettek hoznak változást.
8/18 anonim válasza:
És ha te kérdeznéd meg, h nem megyünk el délután a városba szétnézni, vagy valami?
9/18 A kérdező kommentje:
Hát jó :(
2010. szept. 1. 21:55
10/18 A kérdező kommentje:
Én már kérdeztem tőlük, de általában nem a válasz...
2010. szept. 1. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!