Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is így a van sulikezdéssel...

Más is így a van sulikezdéssel -böv lent-?

Figyelt kérdés
Minden szeptemberbe olyan szomoru leszek amiért kezdődik a suli, szinte már depressziós. Tavaly, tavaly elött nem voltam annyira, talán mert azok a nyarak uncsibbak voltak. Ez az utolsó évem, imádom ezt a sulit, csak most hogy itt az érettségi még jobban parázok, milyen lesz. Ti mit gondoltok? Hogy emlékeztek erre az időszakra?
2010. szept. 1. 20:31
 1/10 Mr. Idegen ***** válasza:
73%
nem én normálisan élem meg a szeptembert :D
2010. szept. 1. 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Én már egy héttel suli kezdés előtt nyavajogtam,h nem akarok menni,pedig 20 éves vagyok és végzős.Én már érettségiztem,gyorsan el fog telni ez az idő.Meg az enyém is.Szalagavató,tánctanulás,ballagás,tételek tanulása.Nem nehéz,csak tényleg oda kell tenni magát az embernek!Sok sikert az érettségihez!! :)
2010. szept. 1. 20:40
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi rendes vagy:D én mindig nagyon lelkizős voltam, mindig mindent a szívemre vettem, és sokszor aprocska dolgokat is tragédiának éelk meg (mint pl ez) pedig 18vok és fiú
2010. szept. 1. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!Mintha csak magamat látnám,depressziós vagyok kissé a suli miatt,megismertem a nyáron egy csomó új havert,akikkel már nem sokat fogok tudni találkozni suli miatt,suliban igazi barátaim nincsenek,én is végzős vagyok,szinte szorongok,mint egy kisgyerek a suli miatt,már most a nyarat várom

19/l

2010. szept. 2. 15:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát én utálom a sulit ahova járok, utálom az embereket akik oda járnak, utálom a helyet ahova bekell járnom. Levegőt se szívesen veszek eme tényezők miatt! De ugye muszáj.. Nos augusztus utolsó hetét én általában minden napi reggel-esti sírással gyászoltam aztán szeptember elsején megkeződik. Belépek a szent épület falai közé és teljesen kívülállónak érzem magam. Én vagyok az okos és a szép, a többi meg suttyógyökér. Köbö. Nos e gyönyörű eszménytől sokkal jobb kedvem lessz, így csak kellőképpen bunkó vagyok mindenkivel, és ahogy megbántok valakit kezdem magam iszonyatosna jól érezni. Szóval vegyes érzelmekkel ittasan kezdem a tanévet. Már harmadik éve. De kilencedikbe pölö depressziós voltam, és bogyókon éltem. Szóóval nem panaszkodom, most egész jó napjaim vannak. :)
2010. szept. 2. 18:49
 6/10 A kérdező kommentje:

hát én úgy vagyok vele, hogy ha 10.es lennék akkor nem érezném olyan rosszul magam mert tudnám, hogy ami most van nem most van utoljára. Szeretem a sulit, szeretek oda járni (persze nem a tanulás miatt) és vannak ott barátaim (nyáron is velük lógtam). Szerintem próbáld meg kerülni a hangulat javító szereket, azok egyáltalán nem egészségesek, pláne nem iylen fiatalon. Én ha rossz kedvem van alszok egyet délután, elgondolkozom mi lesz mostanába, miért jó nekem, elmegyek egykis erdei sétára, közbe árdiózok (az imádnád, nagyon jó érzés, ugy szoktam h az ezeröcsi alatt sétálok egyet...próbáld ki, job kedved lesz:D) de a legjobb megoldás egy jó baráttal a beszélgetés. Félek a jövőmtől, mi lesz belölem, nem szeretem a változást, de néha kell és kész. Rég volt barátnőm, főleg mert nem járok bulikba annyit, inkámb a kis-kocsmázások, és a kártyapartik hive vagyok, de amikor volt imádtam, hogy mindent meg tudtam vele beszélni, elmentünk valahova, legyen az csak a sarki bolt, vagy épp a Parkerdő (meszi turaut) olyan volt minha rögtön mindennek értelme lenne, már nem kételkedtem abban mi lesz ha eljön a tavasz és érettségi... Most még annyi időm se lesz a tanulás miatt, utánna meg (remélem) uj város, uj környezet, és a régi hiánya:( . Utálok ott lakni ahol most lakom, de ezzel nem én vagyok így egyedül, mégis minden nap felkelek, és remélem, hogy egy olyan napom lesz amit késöbb még visszasírok:D

Tudom, hogy ez nem ilyen oldal, és azt is, hogy nem ide kellene ezeket irogatnom mégis jo érzés, márcsak annak a hite, hogy ezt elolvasta valaki:D

Kösz mindenkinek aki válaszolt, és válaszolni fog, felpontoztam(-om)!:D

2010. szept. 2. 21:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Már nem szedek semmit. Csak akkor éppen olyan voltam, hogy a sírástól arra nem maradt erőm, hogy felálljak. Aztán 1 hét fekvés után az mondták, ha nem állok neki összeszedni magam belepusztulok a fekvésbe, elkezdték szedetni a gyógyszereket stb. De az se segített semmin, mert a kapu előtt estem össze a sírástól.

Hirtelen ment tönkre teljesen az életem és képtelen voltam feldolgozni és felfogni egyszerre. 15 hónap alatt sikerült "felépülnöm" Már semmilyen gyógyszert nem szedek, de ajándékba megkaptam a folytonos migrént.

Igen a séta szuper, én mindig eljárok kirándulni, egész nyáron mászkáltam igaz Budapesten és a környező városokba, de az is szuper volt! :)

Értem a problémádat, és sajnálom!

De talán ha elköltözöl akkor sokkal jobb lesz, most csak erre szabad koncentrálni.

Amúgy nekem is már évek óta nincs barátom a folytonos lelki problémáim miatt. De engem nem zavar annyira.

2010. szept. 3. 21:12
 8/10 A kérdező kommentje:

akkor nem egyedül vagyok így vele:S és köszi a választ!

Amit sose értettem az az, hogy egy lánynak hogyhogy nincs pasija csak mert kicsit érzékenyebb? Mind1 is, ahogy sok a bunkó csaj gondolom sok a bunkó csávó is.

Tudod van most egy lány akivel egy ideje beszélgetek (msn), és lassan itt lenne a találkozás ideje (az igazság az, hogy már elhívtam akkor abba maradtunk, hogy meglátja mikor jó neki (mert valamit segítenie kelett otthon azthiszem) de utánna valahogy elmaradt a tali. Félénk vagyok, sose vagyok megelégedve magammal, pedig már egy ideje járok kozmetikushoz és pattanásom is alig van. Nem nagyon tudom, hogy milyen lenne így szinte ismeretlenül (1*láttuk egymást) összejönni egy lánnyal, korábban régi ismerőssel jöttem össze, az más volt. Kicsit zavar, hogy msn-en álltalába én írok rá, én szoktam a témát "vinni", ugyanakkor ő mindig kedves, aranyos, és öszintének tűnik. Szerinted (-szerintetek) ha egy lány össze is jönne valakivel meg szokta várni, hogy mindig a fiú írjon rá, vagy csak nem annyira rajong értem? Már az is megfordult a fejembe ogy ő is egy kicsit zavarba van, mert nincsenek neki partiképei, meg fiú haverokkal pozolos képei vipen,iwiw-wn, meg facebookon, jobbára a családi programokon készült képei vannak. Mit gondolsz (-gondoltok)? (jaa és milyen progikat javasoltok elsőre? Tudom elcsépelt kérdés, de itt azért részletesen leírtam mindent... Én a mozira gondoltam, ott van egy kis szünet ahol mindketten gondolkodhatunk egyet...?)

2010. szept. 4. 18:41
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem is az utolsó évem, én pont ezért vártam, annyira jó lesz, gombavató, meg osztálykirándulás, meg osztálybulik, érettségi, még egy osztálybuli. (: én nem imádom az osztályom, nekem talán ezért könnyebb, de nem is utálom.
2010. szept. 5. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát a leéírásodból egy félénk lány. Én is az vagyok, de ha nekem tetszik egy fiú én rá szoktam írni... Viszont nekem vannak társasági képeim hímneűekkel.. Szóval nem tudok ebben segíteni!

Igen szerintem a mozi tényleg jó ötlet! :)

Sok sikert.

2010. szept. 10. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!