Mit tudok csinálni :O?
Figyelt kérdés
a helyzet az hogy a szüleim pénzzel próbálnak szeretetet vásárolni, nagyon gazdagok vagyunk, de szinte sose töltenek velem elég időt. Már többször is megmondtam nekik ezt, és akkor vesznek nekem valami ajándékot csak hogy ne érezzem rosszul magam. de nem tudják hogy nekem nem erre van szükségem:S.. Vannak jó barátnőim, velük gyakran elmegyünk vásárolni meg ide-oda, de ők nem tudják pótolni azt amiről a szüleimnek kéne gondoskodnia. azzal szoktak védekezni hogy nincs idejük és hogy azért dolgoznak hogy mindenem meglegyen. de már megvan mindenem és annál sokkal több is.. amúgy apa ügyvéd anya a bankszakmában dolgozik. mit tudok tenni? :S2010. szept. 1. 16:40
11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2010. szept. 10. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!