Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tudok csinálni :O?

Mit tudok csinálni :O?

Figyelt kérdés
a helyzet az hogy a szüleim pénzzel próbálnak szeretetet vásárolni, nagyon gazdagok vagyunk, de szinte sose töltenek velem elég időt. Már többször is megmondtam nekik ezt, és akkor vesznek nekem valami ajándékot csak hogy ne érezzem rosszul magam. de nem tudják hogy nekem nem erre van szükségem:S.. Vannak jó barátnőim, velük gyakran elmegyünk vásárolni meg ide-oda, de ők nem tudják pótolni azt amiről a szüleimnek kéne gondoskodnia. azzal szoktak védekezni hogy nincs idejük és hogy azért dolgoznak hogy mindenem meglegyen. de már megvan mindenem és annál sokkal több is.. amúgy apa ügyvéd anya a bankszakmában dolgozik. mit tudok tenni? :S
2010. szept. 1. 16:40
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
14 éves lány vagyok.
2010. szept. 1. 16:41
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Erre mondják mondják, hogy a pénz nem boldogít xD
2010. szept. 1. 16:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez szomorú...

Ha legközelebb kapsz valamit akkor mond ezt:

-Nekem nem kell semmi, mindenem megvan, csak szeretet hiányzik! És ha másik családokat látok, akkor tényleg van egy üres tér, mert ti nem foglalkoztok, csak azt szeretnétek, hogy az ajándék pótolja ezt!"

Erre akármit mondanak, tudod, hogyan kell válaszolni!

2010. szept. 1. 16:53
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! hiába mondtam nekik már sokszor, azt mondják hogy másnak még ennyi sincs mint nekem. megpróbáltam már komolyabban is beszélgetni velük erről, de nincs hatása, mert amint már írtam a sok munkára hivatkoznak. :s:S
2010. szept. 1. 16:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Igazuk van, nekem még pénzem sincs :P
2010. szept. 1. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Második vok:

Akkor mond, hogy lazítsanak!

És hozz fel magadról egy olyan kérdést, amire tuti nem tudnak válaszolni, és végre szembetűnik, hogy elhanyagoltak!

2010. szept. 1. 17:09
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. szept. 1. 17:15
 8/11 A kérdező kommentje:
jöhetnek még válaszok
2010. szept. 1. 17:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Nos, édesapádat meg kell győzni, hogy túlvállalta magát, egyedül úgysem képes ellátni minden feladatot az ügyvédi irodában, ezért fel kell vennie egy ügyvédjelöltet segítségnek. Így több ideje marad veled foglalkozni, és ráadásul a magyar gazdaságot is támogatja, munkát ad az állástalanoknak.

Én egészen véletlenül tudok is valakit, aki alkalmas lenne ügyvédjelöltnek :P

2010. szept. 1. 19:45
 10/11 anonim ***** válasza:

az én meglátásom hogy neked a szeretet hiányzik a pénzed megvan , valakinek pedig van szeretet de pénz nincs é van olyan is akinek egyik sincs mert csak veszekednek a pénzihány miatt

az ajándékokat mindig köszönd meg és mond el nekik hogy drága ajándékok helyett 8nább töltsetek 1 órát el ha már csak együtt vásárolnátok anyukáddal az is jó jel lenne ...

L/15

ui.: hidd el sokaknak vannak vágyaik amit sajnos nem kaphatnak meg és nem is drága , te örülj neki hogy van és próbálj beszélni szüleiddel

2010. szept. 10. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!