Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz vagy milyen...

Mit gondolsz vagy milyen embernek képzelsz el?

Figyelt kérdés

Noos.. hol is kezdjem, 17 éves, 165 centis lányka vagyok, vékony testalkattal (nem az az anorexia típusú :) ). Mondhatni egyenes, bár néha inkább már hullámos váll alatt érő, sötét, gesztenye barna hajam van, ami már lassan fekete :D Zöldes-barna szemekkel áldott meg az ég, amikbe apró pigment foltok vannak, amiket imádok =^-^= Öltözködésben a fekete dominál, mint szín és a fehér, szeretem rockosabbra fogni a figurát, főleg, hogy életem arock. Szeretem az acélbetétesem, és az egyéb kis kiegészítőmet. Akik igazán ismernek kedves lánynak tartanak de néha elég ridegnek, főleg ha vki nagyon bosszant. Kissé forrófejű vagyok, hamar felkapom a vizet, ennek ellenére sokan mondják, hogy kissé magamba vagyok fordulva és önbizalom a 0 alatt,ami igaz.. Főleg a sulis körülményeim miatt, ahol már 3 éve nemképesek befogadni és elfogadni azért mert rocker vagy /ami szerintem gyerekes -.-/, folyton kapom a beszólásokat és a rágalmazásokat, de persze visszaszólni felesleges, mert hiába vagyok lány, minimum egy verést produkálnék ki magamnak -.-" Ennek ellenére én úgy szeretem magam, ahogy vagyok, ha ők nem képesek elfogadni akkor sajnálom. Igaz sokszor nem saját magamat adom, talán már kissé nehezemre is esik... A barátaim szerint vicces és komolytalan vagyok, ami néha kissé gyerekes viselkedésbe folyik át,de elmondásuk szerint ezért szeretnek :D

Na igen.. ez kisebb regény lett,de odalakat nem szeretnék azért még írni, de kíváncsi lennék, hogy ennyi kis ízelítőből mégis milyen véleménye van rólam másoknak. ^-^

2010. aug. 31. 13:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

birlak:DD

16/L

2010. aug. 31. 13:51
 2/12 anonim ***** válasza:
A genetikai adottságaid nagyon bejönnek, a külsődet elfogadom, a belsődet meg ismeretség után tudom jellemezni. :D 18/F
2010. aug. 31. 13:57
 3/12 anonim ***** válasza:

birom az írásodat :D

jófejnek tűnsz.:)

16/L

2010. aug. 31. 14:04
 4/12 anonim ***** válasza:

nagyon hasonlitunk (külsöre csak a szem.:D)

16/L

2010. aug. 31. 14:05
 5/12 anonim ***** válasza:
sztem jófej vagy. Leszünk bnők? :D
2010. aug. 31. 14:08
 6/12 anonim ***** válasza:
hol laksz? :D
2010. aug. 31. 14:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek :D Am Debrecenben... ×D
2010. aug. 31. 14:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem adja az acélbetétes, nincs bajom a rocker csajokkal de ők is öltözhetnek nőiesebben. Külsőre nem hiszem hogy probléma van veled, ha nagyon kritizálni akarlak akkor azt mondanám ne fesd a hajad feketére. A belsőt meg meg kell ismerni, de még úgy is sokat változol.
2010. aug. 31. 15:17
 9/12 anonim ***** válasza:

így tetszik

csak az acélbetétessel van bajon..nőkön valahogy nem...

rock oké persze..de szerintem túlzás...

2010. aug. 31. 15:36
 10/12 A kérdező kommentje:
Ami a hajfestést illeti, azt nem is terveztem egyáltalán,a többivel azért egyetértek :] || Acélbetétes...hmm, hát ezért is kaptam már agymosás,h húú, lányon vérciki,stb,stb,de... kinek mi :] Azért thx :]
2010. aug. 31. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!