Szerintetek is jobb volt 11 héttel ezelőtt?
Majd meglátom^_^most leszek középiskolás.9.-es.
És ma lesz az évnyitó:S ilyen sz.r időbe:(
az iskola egy szívás, sok sz@rt rád erőltetnek, naná, hogy lázadsz, nem tanulsz
igen jobb volt, sokkal, akkor legalább örültem, hogy szünet van, akkor még az idő is szép volt, sütött a nap, de most ilyen sz@r időben ilyen sz@r helyre menni, fájdalom
Hát persze hogy jobb volt 11 héttel ezelőtt. Istenem, de boldog voltam 11 héttel ezelőtt! Kérdező, még jobban elszomorítottál ezzel a kérdéssel. Eszembe jutottak a szép emlékek, ahogy elballagtam és most kezdődik előlröl az egész csak másik suliban. :'(
félek :'(
Kérdező melyik suliba jársz?? :D
Iszonyatosan vicces az én helyzetem. Utálok suliba járni, utálok 5kor kelni, utálom a tömegközlekedést, utálom az embereket, utálom a barátaimat. Na és ugyan ez a helyzet az összes barátommal és osztálytársammal.
11 héttel ezelőtt éreztem ahogy egy tonnás súly lemállott a mellkasomról. De az a buz.i súly már megint ráette magát a testemre. Fuuuuuj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!