Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek is jobb volt 11...

Szerintetek is jobb volt 11 héttel ezelőtt?

Figyelt kérdés
Akkor volt az utolsó tanítási nap kezdődött a szünet, most meg mehetünk megin. Még belegondolni is rossz, hogy megint kelhetek 5-kor, buszozhatok és a hülye osztálytársaim közé mehetek. Ti hogy vagytok ezzel?
2010. aug. 31. 11:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én nem szeretném újrakezdeni ezt a nyarat. Nem volt egyszerű, de azt szeretném, hogy a szünet tovább tartson.
2010. aug. 31. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Majd meglátom^_^most leszek középiskolás.9.-es.

És ma lesz az évnyitó:S ilyen sz.r időbe:(

2010. aug. 31. 15:42
 13/16 anonim ***** válasza:

az iskola egy szívás, sok sz@rt rád erőltetnek, naná, hogy lázadsz, nem tanulsz

igen jobb volt, sokkal, akkor legalább örültem, hogy szünet van, akkor még az idő is szép volt, sütött a nap, de most ilyen sz@r időben ilyen sz@r helyre menni, fájdalom

2010. aug. 31. 16:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát persze hogy jobb volt 11 héttel ezelőtt. Istenem, de boldog voltam 11 héttel ezelőtt! Kérdező, még jobban elszomorítottál ezzel a kérdéssel. Eszembe jutottak a szép emlékek, ahogy elballagtam és most kezdődik előlröl az egész csak másik suliban. :'(

félek :'(

2010. aug. 31. 18:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdező melyik suliba jársz?? :D

Iszonyatosan vicces az én helyzetem. Utálok suliba járni, utálok 5kor kelni, utálom a tömegközlekedést, utálom az embereket, utálom a barátaimat. Na és ugyan ez a helyzet az összes barátommal és osztálytársammal.

11 héttel ezelőtt éreztem ahogy egy tonnás súly lemállott a mellkasomról. De az a buz.i súly már megint ráette magát a testemre. Fuuuuuj

2010. aug. 31. 19:08
 16/16 A kérdező kommentje:
Én Ajkára járok.
2010. aug. 31. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!