Szerintetek is jobb volt 11 héttel ezelőtt?
Figyelt kérdés
Akkor volt az utolsó tanítási nap kezdődött a szünet, most meg mehetünk megin. Még belegondolni is rossz, hogy megint kelhetek 5-kor, buszozhatok és a hülye osztálytársaim közé mehetek. Ti hogy vagytok ezzel?2010. aug. 31. 11:45
1/16 anonim válasza:
Fél kilenckor kezdődik a suli, lesz egy csomó lyukasórám, a legjobb haverokkal gyűlünk össze, 0 tanulás és van amiből már gy is meglesz az 5-ös, szóval kb várom a sulit.
2/16 anonim válasza:
Hát az 5-kor kelés tényleg nem kellemes. Én egyetemre járok, és várom az új tanévet... :)
3/16 anonim válasza:
egyetemre megyek...be vagyok szarva.....
4/16 anonim válasza:
Én nagyon várom.
Végre bizonyíthatok;)
5/16 A kérdező kommentje:
Míg általánosba jártam én is nagyon szerettem járni, már vártam a kezdést. De most középiskolába nem szeretek járni, 3.-ba megyek.
2010. aug. 31. 11:59
6/16 anonim válasza:
Igen, szerintem is jobb volt 11 héttel ezelőtt :(
7/16 anonim válasza:
én az általánost utáltam... fujj... itt viszont (közép) sok jó haverom van szóval bírom:D de persze a sulit nem várom, de nem elsz rossz remélem... ill. hamár bent kell sorvadnom akk megpróbálom jól eltölteni:DD (+7:35ös kelés)
8/16 anonim válasza:
Osztom az előttem író véleményét, nekem is jobb volt akkor :(
9/16 anonim válasza:
Jobb volt,még csak most volt az évzáró és ma meg már évnyitó lesz!! :(
Kérdezőnek:Eddig is rossz kedvem volt,de most miattad még jobban.Köszi! xD
De tényleg rossz kedvem van a suli miatt+ még az idő is sz@r
10/16 anonim válasza:
én most 1 évig nem járok suliba, am egyetemre mennék:D februárban jelentkezek, addig okj-s képzésre járok, úgyh tök jó nekem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!