Csak én gondolom úgy, hogy 20-30 évvel ezelőtt sokkal jobb volt a világ?
Maga a világ nem volt jobb.
Pl abban az idöben a szennyezödésekre még nem igazán figyeltek, így pl a Rajna a világ egyik legszenyezettebb folyója volt, ma szinte ihatni lehetne belöle.
Én 20 éve 18 éves voltam és akkor kezdtem dolgozni..
Nem volt jobb akkor sem,a fiataloknak akkor is nehéz volt az élet,csak annyi hogy nem voltak ekkora igények. Nekem például az első munkahelyemen 35 forintos órabérben dolgoztam..Ez is annyira volt elég,hogy ha kifizettem amit kellett nem sok marad a hó végéig..
Akkor sem kaptunk könnyen lakást..Amikor 20 évesen mentem a tanácshoz,hogy terhes vagyok,és mint fiatal házasok szeretnék egy szükség lakást a válasz ennyi volt.Írd fel a neved a lista végére,és ha egyszer sorra kerülsz kaphatsz..De jobb ha tudom,hogy a sor elejére mindig azok kerülnek akiknek 3-nál több gyermekük van,és a lista így csökken lefelé..Ha utánam az évek alatt bárki bemegy lakásigényléssel,és több gyereke van akkor előrébb kerül mindig..Soha nem kaptam lakást,így magamnak kellett előteremteni mindent..
Annyival volt csak jobb az élet,hogy az emberek hozzá állása jobb volt.Nem volt ennyi gyűlölet,irigység,lesz@rom viselkedés másokkal szemben..A gyerekek 12-14 évesen gyerekek maradtak,A fiatalok inkább a szerelmet keresték,és nem az ész nélküli szexet.Tudtak az emberek beszélgetni egymással,és sokkal segítőkészebbek voltunk egymás iránt..Ez változott nagyon sokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!