Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha olyan képességeid lennének...

Ha olyan képességeid lennének mint supermannek mit tennél, hogy jobb legyen a világ?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 29. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Supermannek nincs olyna hudejo kepessege. Eljen Batman es Pokember. Magamat ismerve eloszor sajat hazam portajan soprogetnek.. aztan pedig elkezdenek bunt uldozni. 8)
2008. ápr. 29. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

Mivel en no vagyok, Wonderwoman lennek....

Ja, az igazsagosztas az nekem is nagyon menne, miutan a sajat dolgaimat rendeztem.

Sok rossz embernek ellatnam a bajat - gyerekkoromban amugyis bergyilkosnak keszultem es ovononek...szep karrier kilatasok igaz?

Szoval kiiktatnek embereket mint: haborus politikusok George W. helyett megis inkabb Dick-el kezdenem, lerombolnek sos-sok kinai gyarat ugy, hogy ne akarjak ujra epiteni, agyatmosnek a Toyotanal es kenyszeritenem oket, hogy a hybrid autoikat olcsobban adjak ezzel egyutt olajembargot hirdetnek.

Megvaltanam a vilagot egy kicsit...a magam modjan. Ja es onhatalmulag visszahoznam a kozepkori igazsagszolgaltatast ami a lopast illeti. Kezeket levag stilusban, azonkivul minden szinesfemfelvasarlot es leadot aki nem tudja bizonyitani honnan erkezett az eppen leadott Jozsef Attila szobor beleolvasztanek egy kovetkezo mualkotasba...

STB>>>>>>>

2008. máj. 1. 05:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyik 'szuperhos' sem tudja a vilagot jobba tenni, meg filmen se.

Az emberek ugy akarnak jobb vilagot, hogy azert a sajat kis bunos eletuket tovabbra is elhessek (marmint amit Isten bunnek nevez).

2008. máj. 7. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Megölnék mindenkit aki valaha embert ölt,brutálisan bántott vkit,megerőszakolt esetleg,és öngyilkos lennék
2008. júl. 3. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Én először is eltenném az alsógatyám ruhán belülre...
2008. júl. 4. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Ismeritek a Narutot? Mert én nagyon szeretem. Nem az animét hanem a mangát. Mindig elolvasom és van benne egy szereplő, akit mindenki gonosznak ismer de van egy nagyon jó barátom, talán a legjobb aki azt mondta nekem, hogy ő mégis ezt a szereplőt szereti a legjobban. Sokáig nem tudtam miért, hisz embert ölt, ám nem hiába. A neve Nagato, és fő célja, hogy megmutassa az embereknek, hogy szenvedni jó...igen is jó, mert erősebbé tesz, olyan dolgokat is megtapasztalsz amiket addig még nem s ebből erőt merítve tapasztalt leszel...gondoljatok ebbe bele...én nem lennék ő, de az sem számít ,hogy kitalált alak(?) én tisztelem, a barátommal együtt:)
2009. máj. 12. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Létrehoznék egy föld típusú bolygót,A világ legtökéletesebb embereit,és eszméit átmenekíteném oda,és a mostanit beledobnám a napba. :)
2009. szept. 2. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!