Miért rossz az ha nem akarok gyereket?
Őszinte leszek, nem a gyerek a legnagyobb gond hanem hogy egy kulcslyuknyi lyukon préseljem át.
De ha még is tenném se tudnám szeretni. Sose szerettem a gyerekeket. Valószínűleg ez azért van mert a kisebb gyerekek mindig megbámultak mert visszahúzodó voltam.
Rosszakat mondták rám és ,TUDOM hogy nem mindegyik ilyen.
De akkor sem
Ez akkora bűn?
Nem bűn.
Ha nem akarsz gyereket, nem szülsz, és ennyi.
Ma már számtalan, könnyen elérhető és megfizethető módja van a védekezésnek.
17 évesen??Dehogy bűn! Majd meggondolod magad, ha benő a fejed lágya!
Tapasztalatból mondom!
Azt még hozzátenném hogy önzőnek és hálátlannak tartom magam.
De nem voltam ilyen ,mások tettek ilyenné most már csak elakarok takarodni innen messzire hogy elfelejtsek minden rosszat. Mert velem csak az történt
És nem,sőt teszek róla hogy ez ne változzon . Követem az álmaimat és ha valaha lesz is gyerekem mindenképp örökbefogadott és lány lesz.
#9 Pedig nagyon sok ember pont ezért szül gyereket, van egy ismerősöm aki 40 és még mindig a szüleivel él. Sosem volt barátnője stb.(csávó) Sőt ez még a jobbik eset... Vannak olyan "szülők" akik elveszik a fizetésüket a gyereknek stb.
Itt nem arról van szó hogy "jaj te lesz-rod a szüleidet? mIlYeN eMbEr vAgY tE?!" Ha a szülők nem engedik el a gyereküket úgy fogják végezni mint a fent említett illető. 40 évesen már saját barátokat, feleséget kellett volna találnia.. Majd 60 évesen fog barátokat találni ELŐSZÖR munkán kívül? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!