Van Eszter nevezetű ismerősöd? Hogy nézz ki?
van 2 is az egyik a legjobb baratnom es osztalytarsam neki szokesbarna haja van es vekony 10 eves,a masik baratnom testvere o meg nincs egy eves se:)
11/L
Igen van, 3 ismerősöm:
1.Barna közepes méretű haj,165 centi körüli,vékony alkatú, kék szem,aranyos,kedves,jószívű és kicsit bolondos..
2.Hosszú,fekete dús hajú lány,barna szemű,165 centi körül van ő is,kicsit testesebb,olyan átlagos, ő néha kedves , de hajlamos arra, hogy kibeszélje az embereket,kicsit nagyképű,de ő is bolondos,sokat beszél és szeret középpontban lenni
3.Szőke vállig érő haj, barna szem,vékony alkatú,166 centi körüli,
kedves,segítőkész,beszédes típus,talpraesett,ám ő is nagyon hajlamos arra,hogy lenézze az embereket és kibeszélje,elég csicskáztató is...
És mind a háromról ellehet mondani,hogy szépek.
1 régi osztálytárs, mostanra már egy nagy p.icsa (és persze szőke...:O)
2 Furcsa módon ő is szőke(...)tökéletes alkat, arc, minden...de nemnaon bírom..:/
Van több (is), az egyik én vagyok.
- bara haj, barna szem, 164 cm, jó tanuló (4.8-as az átlagom), segítőkész - így jellemezném magamat, és a többi "Eszter-társamat".
Utolsó vagyok: a többi "Eszter-társamat" CSAK az ismerős Eszterekre írtam...
(13/l)
KÖszönöm(:
Mire irtad hogy"persze szőke"?
mi bajod a szőkékkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!