Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szorongás és fejfájás emberek...

Szorongás és fejfájás emberek közt, nem vagyok egyedül?

Figyelt kérdés
Ha például egy helyen tartózkodom ami nem otthon van akkor elkezdek szedulni es fajni kezd a fejem es úgy érzem mintha egy labdába lennék zárva, és szurkenek tűnik minden "olyan mintha nem is élnek érzés", van olyan is hogy nem merek megszolalni pedig tudom a választ (iskolában)... és félek attól ha pl egy tanár kérdez valamit tőlem, nem azért mert nem tudom hanem mert ilyen "rosszul érzem magam" nem tudom mi ez de ezt, ugye nem csak nekem van ez? Rettentő sokat fáj a fejem és szédülök ha iskolába vagy valahova megyek, mit tudtok erre ajánlani? Szeretnék olyan lenni mint mindenki más, sokszor azt érzem hogy nincs semmi energiám mikor haza érek akkor meg egy energia bomba vagyok és be nem áll a szám viszont társaságban soha nem merem kimondani hogy mi a véleményem, valaki segítsen legyszi

2021. szept. 1. 16:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem nincs szédülésem (szökőévbe egyszer, ha szédülök), plusz valahogy ment a tanárokkal a kommunikáció, bár magam sem tudom, hogy hogyan... Viszont a fejfájás a stressztől nekem is ismerős. Nem migrénem van, hanem tenziós fejfájás, ami ilyen abroncsszerűérzés, mintha szorítanák a fejem és a tarkóm. Semmire nem tudok olyankor koncentrálni, csak az elvonulás segít, majd egy forró vizes zuhany, utána meg a kialvás. De az aznap olyankor már elúszott dolog.
2021. szept. 1. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!