Egyszerűen nem tudok sírni. Hogyan tudnék?
Hát, ha azt nézzük lehet azért nem tudsz sírni, mert kivagy száradva, de ezt félretéve nem igazán tudom, hogyan tudnék segíteni.
Van egy pár szomorú film, kérdezgess körül.
Én nekem van egy film amit meg akarok nézni, de azt mondják sokkoló, és még nem sikerült rávenni magam, az a neve, hogy Rekviem egy álomért.
Ha a következő válaszolók leírnák, hogy szomorú, vagy inkább sokkoló a film, azt szerintem én is, és a válaszoló is megköszönné.
Helló!
Én láttam a Rekviem egy álomértet és szomorú is, sokkoló is. Talán a sokk-faktor erősebb.
Kérdező, lehet hogy nem annyira sokkoló, inkább tényleg szomorú film kéne Neked. Lehet hogy érdemes lenne megpróbálni a "Fiúk nem sírnak", vagy a "Hullámtörés" címűt. Bár mind a kettőben van valamennyi korhatáros tartalom, de szomorúak, az biztos. Amúgy az alapján amit leírtál, szerintem hasznos lenne néhány beszélgetés egy pszichológussal vagy gyerekpszichológussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!