Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Igaz, hogy szinte mindenki...

Igaz, hogy szinte mindenki átélt ilyet, de csak nagyon kevesen mernek beszélni róla?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy az ember csak szellenteni akar, de más is jön mellé.
2021. aug. 24. 07:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, de ez nem is baj.
2021. aug. 24. 07:58
 2/5 anonim ***** válasza:
44%
Velem is volt már olyan hogy félre álltam mert épp szellenteni kellett, de valaki mellém állt. Ilyenkor mindig úgy teszek mintha ő fingott volna: csúnyán nézek rá fintorogva és odébb állok.
2021. aug. 24. 08:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Tegnap este az új barátom mellett fekve azért nagy trauma volt. Itt ülök a buszon hazafelé és zokogok... Szeretkeztünk, ő utána elaludt egyből, én nem tudtam még. Szellentenem kellett, gondoltam halkan kiengedem, de azért hallatszott és olyan lett a bugyim. Gyorsan kiszaladtam mosdóba, de ő azonnal felnyomta az éjjeli lámpát és hát a fehér bugyin nagyon látszott. Utána próbált vigasztalni és poénosan kezelni, de szörnyen érzem magam.
2021. aug. 24. 08:18
 4/5 anonim ***** válasza:
20%
Hát, fingóba toljátok ne oda menjen el...
2021. aug. 24. 08:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyszer, szerencsére egyedül voltam. De olvastam itt már durva sztorikat.
2021. aug. 24. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!