Mindenki tud beszélni a halottakkal?
Ténylegesen válaszolt a halott, vagy csak azt mondták neked? Ez azért lényeges különbség, mert ezzel lehet átverni az embereket. Elhiszed mert valaki azt mondta, de nincs rá bizonyíték. Ez a vakhit.
Ugyanúgy működik a horoszkóp, valaki azt állítja hogy a csillagok szerint egy nagy közhely fog történni. Semmi konkrét és bizonyítható, hiszen akkor nem tudná senki magára venni, aki ebben hisz. Ugyanilyenek a vallások, azt mondják hogy ez és ez történt, de nincs rá tényleges bizonyíték, csak elhiszed mert azt mondták hogy egy szakállas ember a felhők fölött ott van és csinált dolgokat; és ha hozzá beszélsz akkor neked kívánságot teljesít - közben a személye teljesen kizárható egy cselekményből.
Egyik sem bizonyítható, csak az veszi be aki erre fogékony. Senki nem tud beszélni a halottakkal, mert nem lehet.
1 válasz író!
Ténylegesen válaszolt ,mert én is ott voltam!
1.válaszoló!
Oda írtam zárójelbe is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!