Én sokszor érzem úgy, hogy néha legszívesebben összeszednék pár tucat csököttagyú embert, és a lelkükre beszélnék, hogy ne legyenek már ilyen idióták, hogy rajtuk röhög mindenki. Más is van így?
Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 18:34
3/11 anonim válasza:
Tedd meg,jót tennél vele nekik és a világnak is.
4/11 anonim válasza:
dehogy is,minek fárasztanám magam ilyen hülyeséggel,szívják így is elegen az energiámat..........
5/11 Alastor22 válasza:
Megmagyarázni egy hülyének, hogy hülye...
...lehetetlen.
6/11 anonim válasza:
nem, valaki tudatosan ilyen (lásd én) és hidd el nem olyan szörnyű az sem, hogy ilyen szerencsétlen vagy és nem áll jól az a hajszín amilyenre festetted, a hülyeséget is vállalni kell és tudni kell viselni is
amúgy meg belsőleg, hát ha valaki hülyén viselkedik az már az ő személyisége
7/11 A kérdező kommentje:
azokra gondolok, akik égetik magukat interneten, de néha biztos vagyok benne, hogy tudnék segíteni nekik.
2010. aug. 25. 19:30
9/11 anonim válasza:
En csak arra gondolok,hogy hogyan tehetnem masok napja 'erdekesebbe', es szeretnem ha jol ereznek magukat velem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!