Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki milyennek érzi magát?

Ki milyennek érzi magát?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy ki milyennek érzi magát, hogy milyen a jelleme személyisége, szeretném, aki ide ír olvassa az csak 1 és Csakis 1 Képet linkeljen amire azt mondja, úgy érzi, hogy az a kép kifejezi a jellemét és hogy milyennek érzi magát(legalábbis kb) ehhez a képhez kérnék egy-két mondat leírást is. Remélem benne lesztek ebben.

[link]

Én példa így érzem, hogy próbálok csatlakozni a többi farkashoz üvöltésben(emberhez az életben), de valahogy sose sikerül letörtnek egyedül érzem magam és belül mindig fázok.(Nem tudom, miért farkas, kisgyerek korom óta mindig imádtam őket ezért is kerestem egy ilyen képet)

2010. aug. 30. 04:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
én elég büdösnek :S , ugyhogy gó zuhanyozni! :D
2010. aug. 30. 16:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Kb így érzem magam. 'Ez a magányos fa csak úgy áll ott egymagában, mintha várna valamire,vagy valakire aki jön...Talán akkor nem érezné magát egyedül...Derűs az ég, sötétség honol majdnem mindenhol, egy árva lélek sincs sehol, csak Ő egyedül ,egymagában.Mintha sorsában lenne bezárva ,de szeretne kijutni ebből a ketrecből..'- Én is így érzem magam.:/ A magány az egyetlen társam:)

És mi az ami egész életedben kitart melletted?-Az árnyékod.:)

üdv

18L

2010. aug. 30. 16:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

(Ha nem jelenítené meg, elárulom, hogy a második képről van szó.)

Tehát én ilyennek érzem magam. Kicsit másnak, mint a többiek, különcnek. Valami van bennem, ami eltér az átlagtól, talán a gondolkodásmódom/világnézetem lehet az. A többi koromelivel ellentétben én látom a dolgok, "sötétebb" oldalát is, nem rózsaszín álomfelhőben élek. Ezen kívül rendelkezek fekete humorral, irónikus, kissé antiszociális, enyén nihilista, társadalomellenes, pesszimista személyiség vagyok, aki nem találj a helyét a világban. Flegmatikus vagyok, legtöbbször kíméletlenül őszinte, bunkó. Tudok normális is lenni, de azt valamilyen szinten ki kell érdemelni. Nem nagyon érdekelnek a társadalom által italált íratlan törvények, nem érdekel, mit gondolna rólam mások, lázadó vagyok. Értelmesebbne tartom magamat az átlagnál.

Hát, körülbelül ennyi a mondanivalóm.

2010. aug. 30. 17:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés arra volt jó, hogy ha visszanézem volt egy két idétlen(szerintem),de az emberek nagy része a mai világban mind magányosnak érzi magát.Meg különcnek, nah de ha mindenki különc akkor senki se különc?
2010. aug. 30. 18:03
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

á annyira gyönyörű kép amit linkeltél kérdező:)))

na igen, akár engem is jellemezhetne, sötét, mint az éj, de valahogy mindig is jobban kedveltem a világosságot sajnos, nem tudok tenni ellene

[link]

szeretem a valótlan dolgokat, amire azt lehet mondani "hát olyan nem létezik", ami elbűvöl a szépségével, nem találkozol azzal a dologgal minden nap, különleges és azon aggódsz, hogy mások nem értik, nem érzik át ennek a szépségét, ez a fontos, nem érteni kell a dolgokat, hanem átérezni, mindig is ezt szerettem, csak nézni és érezni és semmi mással nem foglalkozni, mintha a buszod egy másik világba vinne ahol hihetetlen dolgok történnek, nincsenek problémáid és minden csodás, csak azzal kell foglalkoznod, hogy boldog legyél és soha többé nem kell sírnod

igen, van is egy film ami kifejezi, hogy mit is szeretnék igazán, olyan szabadnak érzed magad miközben nézed és mégis valami visszatart, hogy igazán szabadnak érezd magad

03:40 - 04:40

http://www.youtube.com/watch?v=M31z0Esw12E

egyébként pedig nagyon egyedül érzem magam, senki nem ért meg, nem olyannak látja a dolgokat, mint én, szóval mindenki annyira felszínes, én is néha, de azok az emberek nem mutatnak semmilyen valódi érzelmet, rólam pedig azt hiszik, hogy milyen beképzelt vagyok, különc, csak szeretném elképzelni, hogy létezik egy másik világ is

2010. aug. 30. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!