Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményed a frizurámról?

Mi a véleményed a frizurámról?

Figyelt kérdés

[link]

15 éves vagyok.

2010. aug. 29. 19:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy gáz és öreges. Bocsi
2010. aug. 29. 20:04
 2/15 anonim ***** válasza:
omg. egyetértek o.o
2010. aug. 29. 20:07
 3/15 A kérdező kommentje:
Hát igen. Én is kételkedtem abban hogy jó... ezért is tettem fel a kérdést. Amikor eljöttem a fodrásztól még jól nézett ki, aztán egy idő után elvesztette a tartását... Hát most nem tudom mit csináljak.
2010. aug. 29. 20:09
 4/15 anonim ***** válasza:
Ne ess kétségbe. Esetleg menj el egy másik fodrászhoz, és kérj tőle korrekciót. Ha megmondod, hogy valami fiatalosabbat akarsz, biztosan kitalál valamit. Egyébként az ember haja nagyon gyorsan nő, ha most még nem akarsz változtatni, 1-2 hónap múlva mindenképp érdemes. Tényleg nincs miért szégyenkezned. Nem feltűnő, és mindenkivel előfordul hogy más frizurát kap, mint amilyet szeretne.
2010. aug. 29. 20:13
 5/15 A kérdező kommentje:
De göndör rövid hajból mit lehet kihozni, ami fiatalos? Tanácstalan vagyok...
2010. aug. 29. 20:16
 6/15 anonim ***** válasza:

Szerintem csavard fel a tövét hajcsavarókra.:)

Vagy ha nincs otthon hajcsavaród akkor ilyen kis ruhadarabokra is fel lehet csavarni én is szoktam néha úgy.:D Aztán mikor kicsavarod fújsz rá egy kis hajlakkot esetleg egy kis hajfényt és máris jobban fog kinézni.:D

Én az elválasztást sem találom jónak, szerintem jobb lenne ha középen választanád el. Úgy, hogy azokból a kis oldaltincsekből a másik oldalon is legyen:)

15/L

2010. aug. 29. 20:17
 7/15 anonim ***** válasza:

"De göndör rövid hajból mit lehet kihozni, ami fiatalos? Tanácstalan vagyok..."

Magadtól nyilván nem fogsz rájönni a megoldásra, talán mert nem vagy fodrász.

A göndör hajat ki lehet vasalni, és máris hosszabb lesz. Rövid-középhosszú hajból nagyon jó, fiatalos frizurákat lehet kihozni, nem kell hogy derékig érjen.

2010. aug. 29. 20:19
 8/15 A kérdező kommentje:
Ezzel csak egy baj van, hogy nem szeretném ha ki lenne vasalva. Én valahogy a göndör hajat szeretem. De ez ahogy most kinéz... pff
2010. aug. 29. 20:22
 9/15 anonim ***** válasza:
nekem nem jó a link :S
2010. aug. 29. 20:29
 10/15 anonim ***** válasza:

"Ezzel csak egy baj van, hogy nem szeretném ha ki lenne vasalva. Én valahogy a göndör hajat szeretem. De ez ahogy most kinéz..."

Tulajdonképpen mit vársz tőlünk?

Mondom még egyszer: ne kísérletezz otthon, menj el fodrászhoz (egy másikhoz), mondd el mit szeretnél, és közösen megbeszélitek hogy mit lehet ebből kihozni. Ennél jobb tanácsot nem fogsz kapni. Csak mondom.

2010. aug. 29. 20:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!