Szerintem csavard fel a tövét hajcsavarókra.:)
Vagy ha nincs otthon hajcsavaród akkor ilyen kis ruhadarabokra is fel lehet csavarni én is szoktam néha úgy.:D Aztán mikor kicsavarod fújsz rá egy kis hajlakkot esetleg egy kis hajfényt és máris jobban fog kinézni.:D
Én az elválasztást sem találom jónak, szerintem jobb lenne ha középen választanád el. Úgy, hogy azokból a kis oldaltincsekből a másik oldalon is legyen:)
15/L
"De göndör rövid hajból mit lehet kihozni, ami fiatalos? Tanácstalan vagyok..."
Magadtól nyilván nem fogsz rájönni a megoldásra, talán mert nem vagy fodrász.
A göndör hajat ki lehet vasalni, és máris hosszabb lesz. Rövid-középhosszú hajból nagyon jó, fiatalos frizurákat lehet kihozni, nem kell hogy derékig érjen.
"Ezzel csak egy baj van, hogy nem szeretném ha ki lenne vasalva. Én valahogy a göndör hajat szeretem. De ez ahogy most kinéz..."
Tulajdonképpen mit vársz tőlünk?
Mondom még egyszer: ne kísérletezz otthon, menj el fodrászhoz (egy másikhoz), mondd el mit szeretnél, és közösen megbeszélitek hogy mit lehet ebből kihozni. Ennél jobb tanácsot nem fogsz kapni. Csak mondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!