Öngyilkosság gondolata forog a fejemben, és nemtudok ellene mitcsinálni! Hogy tudnám mégis lebeszélni magam erről?
Figyelt kérdés
Tudom sokan irnátok hogy gyávaság,meg hogy kiknek okoznék fájdalmat ezzel...de sajnos ezt a szintet már átléptem de nagyonis...egyszerűen nemérdekel,mert alapbol aztlátom h rám mindenki tesz,és felsemtűnne senkinek ha én 1xcsak megszünnék létezni.meg tudom hogy aki az akar lenni az nemjelenti be, de sajnos nagyonsok magánéleti probléma miatt igy 22/F évesen teljesen elhatároztam magamat,és sajnos mindenki csak nevet rajtam...ami mégjobban felidesit és biztat hogy ezt tegyem.igazábol ezen gondolkoztam hogy mit tehetnék ezellen, vagy mi lenne egy nyomós ok h neigy történjen...de minden értelmetlen. Az okokat leirhatnám,de nyilván közhelynek tűnne és mindenki csak egy idiota,depis baromnak nézne...és zavar hogy ez forog a fejembem, de nemtudok ellene mit tenni,és sajnos már ki is terveltem a mai napra hogy mifog történni...nembaj szidjatok csak nyugodtan,megnézem még a válaszokat:( Sajnos semmi és senki nemtudna szerintem ezen változtatni,akármit teszek v mondok ezzel kapcsolatos mostmár...mindig csak a csalódás van,és tudomh rossz dolgot fogok tenni, de érzem h életem legrosszab döntése lessz ez,csak nemtudom lebeszélni magam erről2010. aug. 29. 05:55
11/13 anonim válasza:
mert pont ez az az oldal, ahol bele lehet szólni
12/13 anonim válasza:
Nyírd ki magad, és elmúlik. Oszt' meg van oldva.
13/13 anonim válasza:
Mindenki leszar menny el kolostorba ott foglalkoznak veled és a múlt elől is eltűnsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!