Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek hogyha férfi...

Szerintetek hogyha férfi létemre női énekeseket szoktam inkább hallgatni, akkor lehet, hogy homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Mivel még nem volt sohasem szexuális élményem, ezért nem tudom, hogy hetero vagyok e vagy sem?

Viszont tegnap elgondolkodtam, hiszen a kedvenc énekeseim 99,7 százaléka nő. Így lehet, hogy valójában meleg vagyok?

17/f

2021. aug. 1. 10:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük azzal, hogyha valakinek a viselkedése, személyisége, érdeklődése, stb. más, akkor az nem orientációs kérdés, hanem gender kérdés. Persze, Jóskának a kocsmából 6uzi, 6uzi mindkettő, de azért az érintettek és érdeklődők lehetnének már kicsit okosabbak a témához.

Ha valaki fiú létére nem tudja eldönteni, hogy egy fiú vagy egy lány test alakzatának látványára izgul fel akaratlanul is (rettentő erősen parancsoló érzés, és itt nem érzelmi-szerelmi dolgokról beszélek), azt aszexualitásnak hívjuk. Ne haragudj, de ezt nem lehet nem tudni. Azt az ember nagyon is érzi, mire izgul és mire nem. Az egyik a lábakra, a másik a C kosaras mellekre, a harmadik a kockás hasra... Nem attól kezd valaki vonzódni, mert dugott. Ez fordítva van. Előbb vonzódik. Nagyon is tudja 17 évesen, kihez, nem kell azt próbálgatni, hogy kiderüljön. Akár szűz maradhat egész életére, akkor is tudja, kikhez vonzódik. Megjegyzem ez a fajta aszexualitás (vagyis a fentebb leírtak nem értése) nőkre, és nőiesebb elmével működő "fiúkra" igen gyakran jellemző.

Ha a zenekarokból nem is szűrnék le semmit, de az valóban gyanús, hogy egy fiúnál nem így működik a szexuális vágy, függetlenül annak irányultságától.

2021. aug. 2. 12:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a hülye logikát honnan szedted?
2021. aug. 3. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!