Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van Kelet-Európában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van Kelet-Európában ilyen sok meleg pasi?

Figyelt kérdés

2021. júl. 30. 23:03
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Ezt miből veszed? Mármint, hogy több van mint máshol?
2021. júl. 30. 23:03
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem, egyenlő arányban vannak, de most valahogy nagyon a felszínre tört ez.
2021. júl. 30. 23:07
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem mert mindenki szaporodik, akár lombikrogram árán is, már eleve hormonokkal tömik a nőt, amikor megfogan a gyerek, aztán nem is csoda, hogy ennyi feminin meg meleg pasi lesz belőle.
2021. júl. 31. 01:49
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

Bocs de ez butaság.Nyugaton még több van.És mi van a tengerentúl,

Angliáról,nem is beszélve.Voltam,láttam.Sok-sok meleg klub.

2021. júl. 31. 02:06
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Pont, hogy kevesebb van.
2021. júl. 31. 08:55
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Ugyanolyan arányban vannak. Csak itt még jobban titkolták. Lehet most jobban előkerülnek h kiálljanak magukért, de hidd dl h nem most döntötték el h ykkor mától melegek.
2021. júl. 31. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Azért, mert a börtönbüntetés, zsarolások, verések elől milliók menekülnek az isztánokból Moszkvába, Pityerbe és egyéb meleg paradicsomokba. Hasonlóan az afganisztáni, iráni halálbüntetés elől Isztambulba. De ugyanennyi orosz és török vonul még nyugatabbra, szóval nem lesz kimutatható semmiféle melegtöbblet.
2021. júl. 31. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:
29%
A sok vihar és eső miatt a globális melegedés van ..
2021. aug. 10. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Heterókról nem tudok nyilatkozni, mivel meleg vagyok. De hetero ismerőseim helyzete és elmesélése alapján ott sem sokkal fényesebb a helyzet...
2021. aug. 12. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!