Szerintetek hogyha férfi létemre női énekeseket szoktam inkább hallgatni, akkor lehet, hogy homoszexuális vagyok?
Mivel még nem volt sohasem szexuális élményem, ezért nem tudom, hogy hetero vagyok e vagy sem?
Viszont tegnap elgondolkodtam, hiszen a kedvenc énekeseim 99,7 százaléka nő. Így lehet, hogy valójában meleg vagyok?
17/f
A melegek közül sokan lányosak, szeretnek lányosan viselkedni, lányokkal barátkozik stb.
Innen gondoltam erre
Heterók is hallgatnak női előadókat. Sőt, jobban tetszenek azok a dalok ahol nő énekel. És annyira heteró vagyok, hogy kezet sem szívesen fogok férfiakkal. :D
Eddig 30 nővel voltam kb.
Szóval ne aggódj.
Vannak meleg féfiak, akiknek megjelenése, viselkedése nagyon féfias. És vannak lányos alkatok, akik idősen is kisfiúsnak hatnak.
Kiment a divatból a piperőc szó, de aht hiszem a modsrnkori megfelelője a metroszexuális is.
De a jelenség létezik, és az a nemi érdeklődésre ez sem utal.
A logikád meg sántít, vagy elhallgatsz valamit.
Legalábbis szerintem az teljesen természetes, ha az énekesnők, színésznők tetszenek jobban, ha énekes csajok dalai tetszenek.
Ezek a férfiaknak szólnak leginkább.
"Mivel még nem volt sohasem szexuális élményem, ezért nem tudom, hogy hetero vagyok e vagy sem?"
Azért az csak eltudod dönteni, hogy a lányok tetszenek vagy a fiúk. Mire gerjedsz a cseresznyére vagy a kukacra?! Nem kell szexelned ahhoz, hogy tudd, melyik nemhez vonzódsz. Annak meg, hogy a női énekeseket szereted jobban, semmi köze az egészhez.
Semmi összefüggés nincs a két dolog között, vannak emberek én is láttam már akik emiatt lebu.zi.znak valakit mert pl Ariana Grande-t hallgat fiú létére, de ezzel semmi baj nincs.
A legutolsó dolog ami befolyásolja a nemi orientációt az a zene, ne hallgass a buta emberekre akik szinte mindenre rámondják, hogy bu.z.is túl korlátoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!