Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek hogyha férfi...

Szerintetek hogyha férfi létemre női énekeseket szoktam inkább hallgatni, akkor lehet, hogy homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Mivel még nem volt sohasem szexuális élményem, ezért nem tudom, hogy hetero vagyok e vagy sem?

Viszont tegnap elgondolkodtam, hiszen a kedvenc énekeseim 99,7 százaléka nő. Így lehet, hogy valójában meleg vagyok?

17/f

2021. aug. 1. 10:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem látom az összefüggést a két dolog között.
2021. aug. 1. 10:20
 2/12 anonim válasza:
96%
Nem, csak ostoba. A nőknek is szép hangjuk van, bármilyen típusban nézed, találsz női előadókat.
2021. aug. 1. 10:21
 3/12 A kérdező kommentje:

A melegek közül sokan lányosak, szeretnek lányosan viselkedni, lányokkal barátkozik stb.

Innen gondoltam erre

2021. aug. 1. 10:22
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

Heterók is hallgatnak női előadókat. Sőt, jobban tetszenek azok a dalok ahol nő énekel. És annyira heteró vagyok, hogy kezet sem szívesen fogok férfiakkal. :D

Eddig 30 nővel voltam kb.

Szóval ne aggódj.

2021. aug. 1. 10:25
 5/12 anonim válasza:
100%
Én is szeretek lányokkal barátkozni, mégsem vagyok meleg :D
2021. aug. 1. 10:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet h pont azért tetszenek a női énekesek hangjai mert szexinek tartod a hangjukat és megdugnád őket. Gondolj bele ha szinte csak férfi énekeseket hallgatnál. Akkor nem gondolnád h meleg vagy? Mondván h csak a férfi hang tetszik akkor lehet h a szexben is így lenne.
2021. aug. 1. 10:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak meleg féfiak, akiknek megjelenése, viselkedése nagyon féfias. És vannak lányos alkatok, akik idősen is kisfiúsnak hatnak.

Kiment a divatból a piperőc szó, de aht hiszem a modsrnkori megfelelője a metroszexuális is.

De a jelenség létezik, és az a nemi érdeklődésre ez sem utal.

A logikád meg sántít, vagy elhallgatsz valamit.

Legalábbis szerintem az teljesen természetes, ha az énekesnők, színésznők tetszenek jobban, ha énekes csajok dalai tetszenek.

Ezek a férfiaknak szólnak leginkább.

2021. aug. 1. 10:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel még nem volt sohasem szexuális élményem, ezért nem tudom, hogy hetero vagyok e vagy sem?"

Azért az csak eltudod dönteni, hogy a lányok tetszenek vagy a fiúk. Mire gerjedsz a cseresznyére vagy a kukacra?! Nem kell szexelned ahhoz, hogy tudd, melyik nemhez vonzódsz. Annak meg, hogy a női énekeseket szereted jobban, semmi köze az egészhez.

2021. aug. 1. 10:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi összefüggés nincs a két dolog között, vannak emberek én is láttam már akik emiatt lebu.zi.znak valakit mert pl Ariana Grande-t hallgat fiú létére, de ezzel semmi baj nincs.

A legutolsó dolog ami befolyásolja a nemi orientációt az a zene, ne hallgass a buta emberekre akik szinte mindenre rámondják, hogy bu.z.is túl korlátoltak.

2021. aug. 1. 11:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A zenéknek/daloknak nincs ilyen jelentése. Bár azon lehetne vitatkozni, hogy maga az hogy ezen őrlődsz az már lehet valaminek a jele. De ez a gondolatmenet már túl pszichológia és/vagy Freudi lenne.
2021. aug. 2. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!