Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak a negatív...

Zsiráf40 kérdése:

Mit csináljak a negatív emlékekkel?

Figyelt kérdés

Általánosban sokszor csúfoltak,kibeszéltek, kiközösítettek, elvették a cuccimat stb. szóval eléggé lábtörlő szerepbe voltam... eléggé sokszor feljön főleg éjszaka és sírok és remegek, az utóbbi hónapokban visszaszoktam arra, hogy egy plüss kacsával alszom. Próbálok nem rágondolni de egyszerűen nem megy. Most sem sokkal jobb a helyzet mert a múltom miatt nagyon lekezelő bunkó és flegma lett a viselkedésem. Általába akkor boldog vagyok ha zongorázok, van egy cicám, és animét nézek. A kötelességeimet mostmár megcsinálom mert készülök az érettségire 11.et végeztem. De mostmár túl gátlásos vagyok ha emberek közé kell menni nagyon félek tőlük. Ahová most várok iskolába ott nem piszkálnak ,de tudom hogy ott se szeretnek a viselkedésem miatt. Szeretnék barátkozni de rettegek az emberektől hogy valami rosszat akarnak nekem/ valamit elrontok, pedig vannak lányok akik,jó fejek.

19/L

2021. júl. 27. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el őket. Te is írod hogy vár az új iskola, kezdj új életet, engedd el a múltat. Az a múlt volt, ez a jelen. Engem is piszkáltak egész fiatalkoromban de túl tettem magam rajta. Véget ért a suli új helyre kerültem jobb emberek közé, és beilleszkedtem
2021. júl. 27. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Írod, hogy megmaradt a viselkedésed, ami mások szemében nem szimpatikus. Ezen változtass!

Beszéld be magadnak (ami valóság is), hogy az emberek döntő többsége nem rossz. Ha Te nem ártasz nekik (p. a helytelen viselkedéseddel), akkor ők sem ártanak neked.

2021. júl. 27. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Annak, hogy ennyire zárkózott vagy, biztosan van valami oka a múltból. Sajnos nem vagyunk egyformák, de el kell fogadni egymást. Megértelek, de valami azt súgja, hogy ennek a viselkedésnek nagyon komoly oka lehet. A családban nálunk is van zárkózott típusú fiatal, de azért próbál közeledni az emberekhez. (Hosszú idő kellett neki is.) Nála konkrétan tudom az okot. Valakivel beszélni kellene, elmesélni, hogy mi nyomaszt, mert ez hosszútávon nagyon sokat árthat, szomorú és megkeseredett felnőtt leszel. Bátran vágj bele, beszéld ki magadból a "múltat". Sok sikert!
2021. júl. 27. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!