Mit csináljak a negatív emlékekkel?
Általánosban sokszor csúfoltak,kibeszéltek, kiközösítettek, elvették a cuccimat stb. szóval eléggé lábtörlő szerepbe voltam... eléggé sokszor feljön főleg éjszaka és sírok és remegek, az utóbbi hónapokban visszaszoktam arra, hogy egy plüss kacsával alszom. Próbálok nem rágondolni de egyszerűen nem megy. Most sem sokkal jobb a helyzet mert a múltom miatt nagyon lekezelő bunkó és flegma lett a viselkedésem. Általába akkor boldog vagyok ha zongorázok, van egy cicám, és animét nézek. A kötelességeimet mostmár megcsinálom mert készülök az érettségire 11.et végeztem. De mostmár túl gátlásos vagyok ha emberek közé kell menni nagyon félek tőlük. Ahová most várok iskolába ott nem piszkálnak ,de tudom hogy ott se szeretnek a viselkedésem miatt. Szeretnék barátkozni de rettegek az emberektől hogy valami rosszat akarnak nekem/ valamit elrontok, pedig vannak lányok akik,jó fejek.
19/L
Írod, hogy megmaradt a viselkedésed, ami mások szemében nem szimpatikus. Ezen változtass!
Beszéld be magadnak (ami valóság is), hogy az emberek döntő többsége nem rossz. Ha Te nem ártasz nekik (p. a helytelen viselkedéseddel), akkor ők sem ártanak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!