Nem merek anyám szemébe nézni, annyira beégtem előtte. Mit tegyek?
Egyik nap fürdök, és péniszbá is felállt közben mert ugye meleg víz, marok karcsi, stb... Viszont hugyoznom kellett, azt meg álló farokkal nem lehet, és a kádba sem akartam mert milyen már... Ezért kb 1,5 méterre van a mosdókagyló, és fogtam magam, felálltam a kádban, és elkezdtem onnan a kagylóba célozni, mert így pont olyan volt az íve, hogy belement. Igen ám, de itt jön a bökkenő: rámnyitott anyám, és látta ahogy álló fasszal hugyozok a kádból a mosdókagylóba. Viszont itt még nincs vége, az ilyedtségtől elcsúsztam a kádban, körbehugyoztam a fürdőszobát, a köntösöket, a mosott ruhákat, a fogkeféket, anyám sminkescuccait, egyszóval majdnem mindent, és sikerült a függönyt elkapni a végén(amit nem húztam magamra) és szerencsére nem szakadt le. Az még hab a tortán, hogy amikor elkaptam és sikerült stabilan állnom, a másik kezemmel elszorítottam mostmár a farkam, ami természetesen majd szét durrant ettől, ami egy hangos B*ZDMEG-et váltott ki belőlem. Anyám végignézte, majd kiment szó nélkül. Nem hozta fel másnap a témát, de nem merek a szemébenézni. Mi a tendő?
Normális válaszokat!
Igen ettől van kamu szaga, álló fasszal nem lehet hugyozni.
De lehet csak nekünk nem megy s a kérdezőnek megy ugyhogy ne kiáltsunk egyből kamut inkább gyakoroljuk mi is az álló fasszal hugyozást egy darabig viszonyitásképpen.
Mond meg neki udvariasan hogy ne nyisson rád mikor épp fürdesz/zuhanyzol.
Amúgy minek nyitogat rád?
Mi a teendő?
Na szóval vegyél 1 colt m1911-et és jó szórakozást ha értes ;) xdddddddd
De itt most álló fasszal történő pisilésról volt szó. többszörösen gyanús nekem, hogy nem is pisilés volt az hanem fröcskölés.
Miért?
1. álló fasszal igenis lehet fröcskölni. Ez senki sem vonja kétségbe.
2. az akkor is megy tovább ha az emberre ráijesztenek.
3. én sem mernék anyám szeme elé kerülni ha ráfröcsköltem volna a piperéjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!