Félek hogy gyilkos leszek?
Volt egy nagyon rossz álmom.. egy romos házba voltam és az apám nem adott a kutyáknak enni, és alig volt a hűtőbe valami kaja, nagyon keveset tudtam nekik adni dugiba, mert az apám ahogy meg látta elvert
Ivott, és még öltem álmomban de azt már nem tudom hogyan és fél gyújtottam a házat.. és 4 kutya feküdt a földön le fogyva és nem is mozogtak.. és én meg fel gyújtottam őket álmomban hallottam az öngyújtó hangját, mire az egyik fél emelte a fejét, és vissza tette aztán fél keltem hála istennek
Az van bennem hogy álmomban miért nem vittem el a kutyákat miért gyujtottam fél őket
Kettő kis yorki babam van
Nagyon bennem maradt ez
Rosszul vagyok a vértől és a seb látványától
De mégis attól félek hogy az leszek
Nem tudom miért van ez bennem és miért félek ettől
Volt mar hasonló valakibe ?
Nekem mindegy, de a történetednek akkor sincs semmi valóságalapja. Erőltetett, kitalált. Az ember mindig álmodik, legfeljebb nem emlékszik rá. Ha igen, akkor lehet nagyon realisztikusnak tűnik, máskor meg teljes káosz, értelmetlenség, egymásra csúszott idősíkok stb.
De senki nem válik gyilkossá egy álom miatt. Öngyilkossá sem.
Ha nincs valami nagyon súlyos mentális betegséged, akkor nem fog bekövetkezni.
Ha belső hang súgja, hogy ölj, akkor addig menj orvoshoz, amíg nem késő.
Ezt álmodtam nem tehetek róla, hülyeség tudom de hát ez van, nagyon bennem maradt
De ma már jobb köszönöm az értelmes válaszokat 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!