Nagyon rosszul cselekedtem?
Leszögezném nagyon rosszul érzem magam a történtek miatt.
Buszon voltam és mikor szálltam le észrevettem pénzt a székek között. Senki se vette észre,felvettem és mikor leszálltam a buszról akkor számoltam meg és 3 db ötezres volt és egy kétezres.
Rosszul érzem magam hogy nem tudtam oda adni a buszsofőrnek és hogy valakitől elvettem 17 ezret.
Igen.
Miért nem tudtad odaadni? Nyilván nem leszállás közben húztad ki az ülések közül.
2: És mi köze a kamerához?
Ez akkor is rossz, ha senki sem látta.
Szép is lenne, ha mindenki csak akkor viselkedne normálisan, ha látják. Ennek belülről kell jönnie.
Ja, ha te már kihúztad magad a felelősség alól, mert úgysincs kamera és nem buksz le. Felesleges volt feltenni a kérdést, hiszen már magadban lerendezted, hogy ez így oké. Nem látták, akkor nem is loptál meg senkit. Lehet a fogtündér hagyta ott az éjszakai műszak után hazafelé menve, vagy az senkié, és nem is hiányzik senkinek. A rossz érzést pedig majd elveszi az, amit a lopott pénzből bevásárolsz magadnak. A legjobb dolgok ingyen vannak, amiért nem kell megdolgozni.
De gondolom fordított esetben ha ez veled történik meg, nem látnál az idegtől, meg a halál f-ára kívánnád az utolsó mocsok embereket, akikben egy szikra becsület nincs.
Nem költöm el, és nem olyan ember vagyok aki egyből jól érzi magát miután megtudta hogy nem volt kamera
Egész életemben eszembe fog jutni
És velem is történt ilyen, nem mást küldtem a halál f-ára hanem magamat hibáztattam, hogy hogy lehettem ilyen balf***
Mind a két esetben magamat őröltem/őrölöm.
Éppenséggel nem azért kerestem fel az ismerőst mert kiskaput kerestem DE ő mondta hogy ha visszavinném holnap akkor az információsok közt lenne elosztva, mert már történt ilyen
Akkor mit csinálnál
Vigyem oda, tudva hogy nem kapja meg?
Köszönöm hogy rákot kívántál, legalább lesz rá pénzem
Én nem vagyok olyan szóval remélem szép napod lesz ezután hogy így válaszoltál, máshogy is le lehetett volna írni, de te ezt az utat választottad. Sok sikert az életben
Ez kifogás. A jegyzőhöz (pontosítom a korábbi rendőrséges kommentet, a rendőrségre akkor tartozik, ha a tárgy viselése vagy tartása büntetendő, például egy fegyver vagy egy zacskó drog) kell vinned, és akkor nem osztja szét senki egymás között. Ha 1 évig nem jelentkezik a tulajdonosa, jogosult lennél a talált tárgy megtartására, és nincs ez a hiszti sem.
Amúgy eltelt már 8 nap? Mert ha igen, tök mindegy mi a helyzet, már kifutottál az időből és számon kérhető vagy. Ha pedig nem, és még mindig a kifogásokat gyártod, mert te eldöntötted hogy megtartod, akkor tényleg rakd el gyógyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!