Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Úgy érzem semmi értelme hogy...

Úgy érzem semmi értelme hogy én vagyok, mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok, tudom hogy hülyén hangzik hogy ilyen fiatalon mondom ezt, de valóban így érzem. Nem érdekel semmi, nincs semmi hobbim, mindenbe belefogok aztán abbahagyom rövid időn belül mert megunom. Nem tudom mi akarok lenni, jól tanulok de nem tudom miért, mert ilyen téren se érdekel semmi, nincs kedvenc tantárgyam se vagy ilyesmi. Alig vannak barátaim, az osztályon belül lévőkön kívül senkit nem ismerek, és közülük is csak kb 3 ember van aki igazán a barátom. Nem tudok ismerkedni se, visszahúzódó vagyok, az egész nyári szünetet itthon töltöttem a szobámban, nem járok semerre. Ebből kifolyólag barátnőm se volt még, se csók se semmi ilyen téren sem, de ezen nem is csodálkozom, ezt már elfogadtam hogy nem is lesz és esélyem sincs. Nincsenek céljaim, csak úgy érzem bolyongok a nagy semmiben, és ezért az utóbbi időben már azt a kérdést is felteszem magamnak hogy egyáltalán minek tanulok? Úgyse érdekel semmi... Ezek után kérdezem hogy mi értelme hogy vagyok egyáltalán?
2010. aug. 26. 21:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mintha magamat olvastam volna.
2010. aug. 30. 03:08
 22/28 A kérdező kommentje:
23:11-es, tudod próbáltam rajta változtatni, de az a nagy helyzet hogyha sikerült volna nem írnék ide. Sajna az ismerkedést én nem mondanám saját hibámnak mert egyszerűen nincs olyan hely ahol lehetne + rohadtul szarnak a fejemre :) éljek olyanért akit szeretek? Nincs. Éljek magamért? Minek? Kb 0-át érek. És bocsi, de fogalmam sincs hogy tudok ezen változtatni, mert nem vagyok zseni. Sokan mondják hogy óóó önbizalom... Szart se érek vele, ugyanolyan szar minden vele mint nélküle, csak max beletörődtem. Szóval szerintem a jelenlegi megoldás beletörődni, mert akkor legalább kevésbé húzom fel az agyam emiatt...
2010. aug. 30. 06:46
 23/28 A kérdező kommentje:
Így utólag még annyi hogy azt írtad nem tellene sok időbe hogy jobb életet teremtsen magamnak, leírnád hogy hogyan? Csak mert én nem tudom :)
2010. aug. 30. 06:55
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ugyanez van, csak én lány vagyok és tizenhét. Vannak ugyan barátaim, de igaz egy sincs. Eljárogatok velük szórakozni, és jól is érzem magam velük, de ennyi. Pasim sem volt soha és kezdek félni tőle, hogy lezbinek fognak nézni, pedig nem vagyok az. Érdekelnek engem a fiúk nagyon is, csak én nem érdeklem őket.
2010. aug. 30. 15:21
 25/28 anonim ***** válasza:

Én is bírom az olyan válaszokat, mint pl 23.11-es; vagy

amelyik írta, hogy majd elmúlik...:)

Hát persze. Az a nagy helyzet, hogy én is próbáltam ezen változtatni csak kb mindenki nevetgélt ,mosolygott rajtam egyet, nem vettek komolyan, ugyanúgy levegőnek néztek...

Így aztán lehet változni, mikor a többi embertársaim sz.arnak se néznek...

Na de mindegy. Már kezdek én is beletörődni:)

Talán ezt szánta nekem a sors.Ki tudja.

2010. aug. 30. 16:01
 26/28 anonim ***** válasza:

Not believe in yourself but believe in me who believes in you! :)

Na de komolyra fordítva a szót, ha nem érdekel semmi akkor magadban kell keresni a megoldást, valami csak foglalkoztat. Ha ennyire elmegy mindentől a kedved akkor drasztikus lépéseket kell tenni. Ha valaki változtatni akar magán akkor kell egy elhatározás, ezt mi nem adhatjuk meg, pl kezdj el valami sportot, és tök mind1 mennyire megy el ak edved SOHA nem adhatod fel, lassan megszokod és talán még emberekkel is találkozol. Azt sem várhatod el az emberektől hogy ránéznek és egyből mindenki haverkodni akar veled, főleg ha olyan vagy aki meg se szólal. Azt én se szeretem ha valakivel próbálnék barátkozni vagy beszélni akkor folyamatosan csak aha meg "hagy már békén" érzést sugall magából. Fontos hogy elfogadj másokat olyannak amilyenek akkor fognak téged is elfogadni. Ha már lesz valami célod és pár ismerős akkor elkezdhetsz kicsit jobba nyitni, és talán még valami lánnyal is összejössz. Tanulni meg kell, lehet te nem érzed, de később bánni fogod. A szüleid véleménye meg meg nnem mérvadó nekik támogatniuk kell akármibe belekezdesz, ha nem hát nem kell velük foglalkozni. Az élet meg igen is fontos, most így érzed de ezek el fognak múlni.

De fontos hogy ha változtatni akarsz magadon akkor attól nem fog megoldódni hogy ideírsz, nincs erre varázspirula. Most lehet bunkónak tűnök, de én csak is a te javadat szeretném. Kapd össze magad, most még van lehetőséged, hidd el később lesz bőven más gondod.

2010. aug. 30. 17:44
 27/28 anonim ***** válasza:
HAHÓ 21:27-ES MAGYARÁZATOT SZERETNÉK VÉGRE.
2010. aug. 30. 19:38
 28/28 anonim ***** válasza:
Látjátok, nem tud válaszolni rá, és nagyon egyszerű, hogy miért nem, azért mert hül*eségeket beszél. Nem növünk ki semmit, minden ugyanolyan marad ha nem változtatsz a dolgokon, eltelhet akár 70év, semmi nem változik legbelül, nem fogod "kinőni"
2010. aug. 31. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!