Úgy érzem semmi értelme hogy én vagyok, mit tudok csinálni?
Én is bírom az olyan válaszokat, mint pl 23.11-es; vagy
amelyik írta, hogy majd elmúlik...:)
Hát persze. Az a nagy helyzet, hogy én is próbáltam ezen változtatni csak kb mindenki nevetgélt ,mosolygott rajtam egyet, nem vettek komolyan, ugyanúgy levegőnek néztek...
Így aztán lehet változni, mikor a többi embertársaim sz.arnak se néznek...
Na de mindegy. Már kezdek én is beletörődni:)
Talán ezt szánta nekem a sors.Ki tudja.
Not believe in yourself but believe in me who believes in you! :)
Na de komolyra fordítva a szót, ha nem érdekel semmi akkor magadban kell keresni a megoldást, valami csak foglalkoztat. Ha ennyire elmegy mindentől a kedved akkor drasztikus lépéseket kell tenni. Ha valaki változtatni akar magán akkor kell egy elhatározás, ezt mi nem adhatjuk meg, pl kezdj el valami sportot, és tök mind1 mennyire megy el ak edved SOHA nem adhatod fel, lassan megszokod és talán még emberekkel is találkozol. Azt sem várhatod el az emberektől hogy ránéznek és egyből mindenki haverkodni akar veled, főleg ha olyan vagy aki meg se szólal. Azt én se szeretem ha valakivel próbálnék barátkozni vagy beszélni akkor folyamatosan csak aha meg "hagy már békén" érzést sugall magából. Fontos hogy elfogadj másokat olyannak amilyenek akkor fognak téged is elfogadni. Ha már lesz valami célod és pár ismerős akkor elkezdhetsz kicsit jobba nyitni, és talán még valami lánnyal is összejössz. Tanulni meg kell, lehet te nem érzed, de később bánni fogod. A szüleid véleménye meg meg nnem mérvadó nekik támogatniuk kell akármibe belekezdesz, ha nem hát nem kell velük foglalkozni. Az élet meg igen is fontos, most így érzed de ezek el fognak múlni.
De fontos hogy ha változtatni akarsz magadon akkor attól nem fog megoldódni hogy ideírsz, nincs erre varázspirula. Most lehet bunkónak tűnök, de én csak is a te javadat szeretném. Kapd össze magad, most még van lehetőséged, hidd el később lesz bőven más gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!