Minden nagymama ilyen idegesítő?
Figyelt kérdés
van egy pár példám : tegyük fel hogy aznap nem eszek ebédet mikor a nagymamám otthon van, hazajön anyám ,és amint belép az ajtón egyből elkezni mondani hogy ... nem evett semmit,még milánói makarónit sem ....
áááá
;
reggel felkelek már totál nyitva van a szemem és ő meg mondja "hogy aaaaalszik...."
lehet hogy nagyon felnagyítom de engem nagyon idegesít néha
2010. aug. 26. 12:03
11/15 anonim válasza:
Nekem még hála Istennek, mind a két nagymamám (és nagypapám is) él. Mindegyiknek vannak hibái, persze nekem, és a többi unokának is.
De így kell szeretni Őket, Ők így a jók!
13/l
12/15 anonim válasza:
nekem 5 éve nincs semmilyen nagyszülőm:( és a négyből csak 2-t ismertem, de rájuk sem nagyon emléxem:( te meg itt panaszkodsz:s
13/15 A kérdező kommentje:
áhh örülök énis hogy még van:)
2010. aug. 28. 16:46
14/15 anonim válasza:
kitünő bizonyítvány=semmi dicséret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!