Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Különlegesnek érzed magad?

Különlegesnek érzed magad?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 08:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
szerintem minden ember különleges valamilyen módon ki így ki ugy. véleményem szerint valamilyen céllal a világra jöttünk.
2010. aug. 27. 10:32
 12/21 anonim ***** válasza:
Én tudom, hogy különleges vagyok ;)
2010. aug. 29. 10:31
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerencsésnek érzem magam, mert tudom, hogy különleges vagyok.

:D

2010. aug. 29. 11:12
 14/21 anonim ***** válasza:
Minden ember különleges valamien szinten.Egy kicsit énis érezhetem magam annak.
2010. aug. 29. 17:16
 15/21 anonim ***** válasza:

igen :)

mégpedig azért mert elgondolkoztam azon,hogy minden ember ki van választva valamire,minden ember különleges a maga valóságában,mert mindenkit más-más dolgok foglalkoztatnak.:D

én például mindig az életen gondolkozok,azon,hogy milyen életelem van,milyen volt a gyerekkorom eddig,és hogy vajon milyen lesz ezután,meg arról gondolkozom hogy másoknak milyen életük van,meg hogy milyen stílusú szeretnék lenni meg ilyen hülyeségek.:D sokszor már idegesít,hogy ennyit foglalkozom ezzel.:S

2010. aug. 29. 17:25
 16/21 anonim ***** válasza:
41%

Igen.

Szerintem am rohadt szánalmas, ami mostanában megy. Kis csicskák verika mellüket arra, hogy "egyéniség vagyok, nem mást majmolok". . . Aha. És kb. végig mész az utcán és 12 ugyanolyan csajt látsz. Ennyit erről, hogy mennyire vagy egyéniség, mikor ugyanazt a ruhát, frizurát, sminket hordod, mint a barátnőid.

2010. aug. 29. 18:27
 17/21 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

egyébként, vannak olyan emberek akik egyáltalán nem különlegesek.

Én pl. azért érzem annak magam(ha a belső dolgokat nézzük), kivételesen nagy akaraterőm és kitartásom van. Általában elérem azt amit akarok, és el tudom bűvölni az embereket úgyhogy még meg se szólaltam :)

2010. aug. 29. 18:29
 18/21 anonim ***** válasza:

"el tudom bűvölni az embereket úgyhogy még meg se szólaltam"

Ez így nem különlegesség, hanem ettől nő egy nő :)

2010. aug. 29. 19:04
 19/21 (=^^Hello ^^=) válasza:

(=^^Sziasztok!^^=)

Kérdező! Igen, különlegesnek érzem magam, hisz a világon minden ember különleges. ^^(= =)^^---*****Amit most írtam neked, azt soha ne felejtsd el, mert ez a szöveg, erőt ad neked a nehéz időkben is, ha nem feledkezel meg róla!*****

Üdv:(=^^Hello^^=)

2010. aug. 30. 00:06
 20/21 anonim ***** válasza:
vannak dolgok amiket én tudok , de más nem , ettől különlegesnek érzem magam , de viszont vannak dolgok amit más tud és én nem , ettől más is különleges
2010. aug. 30. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!