Különlegesnek érzed magad?
Szerencsésnek érzem magam, mert tudom, hogy különleges vagyok.
:D
igen :)
mégpedig azért mert elgondolkoztam azon,hogy minden ember ki van választva valamire,minden ember különleges a maga valóságában,mert mindenkit más-más dolgok foglalkoztatnak.:D
én például mindig az életen gondolkozok,azon,hogy milyen életelem van,milyen volt a gyerekkorom eddig,és hogy vajon milyen lesz ezután,meg arról gondolkozom hogy másoknak milyen életük van,meg hogy milyen stílusú szeretnék lenni meg ilyen hülyeségek.:D sokszor már idegesít,hogy ennyit foglalkozom ezzel.:S
Igen.
Szerintem am rohadt szánalmas, ami mostanában megy. Kis csicskák verika mellüket arra, hogy "egyéniség vagyok, nem mást majmolok". . . Aha. És kb. végig mész az utcán és 12 ugyanolyan csajt látsz. Ennyit erről, hogy mennyire vagy egyéniség, mikor ugyanazt a ruhát, frizurát, sminket hordod, mint a barátnőid.
előző vagyok.
egyébként, vannak olyan emberek akik egyáltalán nem különlegesek.
Én pl. azért érzem annak magam(ha a belső dolgokat nézzük), kivételesen nagy akaraterőm és kitartásom van. Általában elérem azt amit akarok, és el tudom bűvölni az embereket úgyhogy még meg se szólaltam :)
"el tudom bűvölni az embereket úgyhogy még meg se szólaltam"
Ez így nem különlegesség, hanem ettől nő egy nő :)
(=^^Sziasztok!^^=)
Kérdező! Igen, különlegesnek érzem magam, hisz a világon minden ember különleges. ^^(= =)^^---*****Amit most írtam neked, azt soha ne felejtsd el, mert ez a szöveg, erőt ad neked a nehéz időkben is, ha nem feledkezel meg róla!*****
Üdv:(=^^Hello^^=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!