Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Különlegesnek érzed magad?

Különlegesnek érzed magad?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 08:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nem csak erzem, tudom, hogy az vagyok!:)
2010. aug. 26. 08:36
 2/21 anonim ***** válasza:

szerintem senkiről nem lehet azt mondani, hogy különleges, minden ember más... csak vannak, akik jobban hasonlítanak, és akik kevésbé.

bár lehet, hogy csak én gondolom rosszul. mit értesz pontosan különleges alatt?

2010. aug. 26. 08:38
 3/21 A kérdező kommentje:

Vagyis,hogy nem hiaba vagy ezen a vilagon... ha erted,hogy mire gondolok...

Es,hogy biztos vagy benne,hogy nagy dolgokat fogsz csinalni az eletben... + meg ezernyi mas ok.

:D:D

2010. aug. 26. 08:43
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Én különlegesnek érzem magam. Nem váltottam meg a világot, nem is akarom, de ha valaki olyanra vágyik mint én, akkor mást nem fog találni rajtam kívül az biztos :D :D

Egyébként a különlegesség érzését szerintem a TV, a magazinok a rádió remek hatékonysággal irtják az emberből. A közoktatás, az általános vélekedés az, hogy tanulj, dolgozz, alapíts családot és halj meg. Ehhez a média hozzácsapja, hogy csak a sztárok a különlegesek, csak aki a TV-ben szerepel az érdekes ember, az lehet valaki, őket kell követni, pk a példaképek és te csak egy közönséges átlagember vagy, aki csak vágyhat a sikerre...

2010. aug. 26. 08:50
 5/21 anonim ***** válasza:
Nem. :)
2010. aug. 26. 08:53
 6/21 anonim ***** válasza:
Rossz értelemben igen :S
2010. aug. 26. 08:55
 7/21 anonim ***** válasza:

Különlegesnek érzem magam, mert szórakoztatónak találom az életet, minden nehézség ellenére is...

:D

2010. aug. 26. 09:05
 8/21 anonim ***** válasza:
Minden ember kulonleges a maga modjan!!!
2010. aug. 26. 09:20
 9/21 anonim ***** válasza:
Én is rossz értelemben vagyok különleges :S Én olyan akarok lenni,mint a többi ember :-(
2010. aug. 26. 09:44
 10/21 anonim ***** válasza:
igen, tudom is h az vagyok:)
2010. aug. 26. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!