Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a manóért vagyok ilyen...

Mi a manóért vagyok ilyen mostanában?

Figyelt kérdés
Az elmúlt kb. két hétben valahogy rengeteg mindent leejtek ( pedig ez soha nem volt rám jellemző) és nekimegyek a dolgoknak (a koordinációs képességeim pedig még a szokásosnál is jobbak szoktak lenni) és elfelejtek egy rakás dolgot… nem emlékszem, hogy elmondtam-e már egy illetőnek valamit, vagy hogy egy bizonyos dolog tegnap vagy azelőtt történt… mostanában az álmaimra is emlékszem, és később nem tudom, hogy álom volt vagy tényleg megtörtént… ez normális dolog?
2010. aug. 25. 23:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ki vagy merülve, valószinűleg túl stresszes az életed mostanában és ez ilyenekben jelentkezik. Pihend ki magad szedj vitaminokat.
2010. aug. 25. 23:54
 2/4 A kérdező kommentje:

erre én is gondotam, na de egy egész végigpihet nyári szünet után? mi lesz velem így a sulibn? :)

bocsánat, még egy kérdés: pajzsmirigy-alulműödésemhez lehet köze? (szedek gyógyszert)

14/L, ez is lemaradt.

2010. aug. 26. 00:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tul sokat pihentel. ;;)
2010. aug. 26. 08:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is, lehet, hohy eltompult az agyad.

A helyedben én sporolnék valamit. A tespedés nem tesz jót!

2010. aug. 26. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!