Mit tehetnék az ellen, hogy ne érdekeljen mások véleménye rólam? 16/L
Figyelt kérdés
Főleg az osztálytársaméké akik szinte nem is ismernek.. emiatt se merem magam elengedni soha, mert mindig attól félek, h vmit elrontok, kinevetnek, stb.. :S2010. aug. 25. 19:27
1/5 anonim válasza:
ha annyiszor hülyét csinálsz magadból, mint én akkor már nem fog érdekelni soha semmi
sulipszichológus nekem segített, zárj ki mindenkit egy bizonyos körből és csak azokat engedd be akik fontosak neked és azoknak a véleményén elgondolkodhatsz
2/5 anonim válasza:
Ne is törődj vele, engedd el a füled mellett, mintha nem is rólad/neked beszélnének...
de ha pont olyan vagy aki ezt nemtudja megtenni, mert akármennyire is akarod nemtudod elengedni magadmellett az nemjó... én is ilyen voltam... de türtőztettem magam, nemtörődtem velük... aztán mára már fel sem tünnek az ilyenek 18/F
4/5 anonim válasza:
Miért ellene akarsz tenni? Miért nem érte?
5/5 anonim válasza:
Ehez adottság kell.Ha elég anticociális vagy (mint pl én), akkor kis gyakorlással elsajátítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!