Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem én vagyok a világ ura?

Miért nem én vagyok a világ ura?

Figyelt kérdés
Miért nem kapok meg bármit csak úgy? Miért kell dolgoznom? Miért kell törvények közt élnem? Miért mondhatnak nemet a nők? Miért van ez? Miért nem én állok mindennek felett? Komolyan kérdem. Nem bírom már.

2021. jún. 16. 14:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Már kis koromban is megfogalmazódott bennem a kérdés miért nem az van mindig amit akarok? És miért nem lesi mindenki a kívánságaim? Hatalmat akarok.
2021. jún. 16. 14:50
 2/12 anonim ***** válasza:

Valós elvárás lenne végülis, ha jókor születsz jó helyre. Középkorban a császárság alapú országok élén efféle hatalommal bírtak az emberek.

Viszont az nagy gond, hogy nem tudsz beletörődni, ugyanis esély alapján soha nem fogod elérni azt a státuszt, főleg mivel nincs az ereidben uralkodó vér.

2021. jún. 16. 14:53
 3/12 anonim ***** válasza:

Hátrább az agarakkal, én régebb óta török világuralomra!

Ugyan már, lesz ez még így se, vagy lehetne rosszabb is :)

Valószínűleg unalmas lenne az élet, ha az ember mindent megkapna csak úgy. Persze kényelmes, de unalmas.

2021. jún. 16. 14:53
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem lenne az unalmas, bárhová mehetnék bármit csinàlhatnék. Az lenne a jó hogy vigyenek mindenhová. Minden héten más nőkkel lennék. Stb.
2021. jún. 16. 14:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

#3:

Török Világuralom?! Meg vagy te húzatva, ne akard már a legrosszabbat! 😆

2021. jún. 16. 14:57
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
És boldog lennél attól, hogy tudnád, hogy egyik sem szeret, csak kényszerből vagy a hatalmadért vannak veled ideig-óráig?
2021. jún. 16. 14:57
 7/12 anonim ***** válasza:

#4:

Aztán ki tudja hányan akarnak majd merényletet elkövetni ellened...

2021. jún. 16. 14:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem gond ha nem szeret.
2021. jún. 16. 14:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, nekem is hasonló vágyaim vannak, mint neked. Sajnos ezek az álmok teljesíthetetlenek, már csak azért is, mert rajtunk kívül meg sokan vannak, akik ugyanígy gondolkoznak. Teljes mértékben meg tudlak érteni, de sajnos el kell fogadnunk a jelenlegi helyzetünket.
2021. jún. 16. 15:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor inkább gondolj bele mi lenne, ha az egyik ellenségednek lenne ilyen hatalma. Ugye, hogy rosszabb lenne?
2021. jún. 16. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!