Segitseg ki segit? /
Figyelt kérdés
Szoval vagy egy baratnom aminek van egy pasija es az megtudta az email cimemet es mivel nem az en kepem van bent nem tudta ki vagyok es az akkarta hogy jarjak vele en ezt elmondtam a baratnomnek de nem akkar vele szakitani azt mondta hogy az a bartnoje (vagyis en) akivel beszelt az meg van haragudva ra es utalja . Ezt azert mondta mert ellotte en csinaltam egy all email cimet es ki adtam magam egy lanynak aki pasit keres en mgkerdeztem hogy van e baratnoje es azt mondta hogy nem. Most a baratnom nem akkar szakitani vele es kitorolt a messrol mert a baratja kerdte de azt akkarja hogy maradjunk meg baratnok de en nem toom mit tegyek!!!! Bocsanat ha van benne helyesirasi hiba!!!2010. aug. 25. 14:18
1/4 anonim válasza:
Egyszerűen hülye mindhármatok. Gondolom a csaj annyira szerelmes hogy akármit mondasz neki, már úgyse hinne neked. Szard le, majd észhez tér. Te meg többet ne keveredj szerelmi háromszögbe. :D
2/4 anonim válasza:
Gondolom nagyon fiatal vagy, hogy ilyeneken agyalsz. Majd rájössz, vannak sokkal nagyobb problémák az életben.
A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni.
3/4 anonim válasza:
Először tanulj meg írni, fogalmazni. Egy szót nem értettem abból amit írtál.Érthetetlen az egész szöveg. Ömlesztett.
4/4 anonim válasza:
Először tanulj meg írni, fogalmazni. Egy szót nem értettem abból amit írtál.Érthetetlen az egész szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!