Mindenki jo valamiben korulottem csak en nem talalom az enyem?Ennyire ertektelen es bena lennek?
Figyelt kérdés
Nem tudok jol fozni,nem vagyok ugyes a kezimunkaba,nem erdekelnek a viragok...stb,ha valamit elkezdek hamar elunom,hogy tudnam megtalalni az en erossegem?Annyira benanak erzem igy magam2021. jún. 6. 11:48
1/4 anonim válasza:
Régebben mi érdekelt, amit abbahagytál, vagy a szüleit megtiltották, vagy csak egy negatív kritika alapján abbahagytad? Szerettél volna valamit, de lemondtál róla? Válasz ott van a múltban. Esetleg egy hangszeren játszottál, amit abbahagytál, stb
2/4 anonim válasza:
Vagy esetleg a tanulásban vagy jó, és irány az egyetem? Nem megtalálni kell az erőséget, hanem mit csinálsz szívesen? Akármilyen badarságnak látszó dolog jó. Indulj el abba az irányba, aztán kialakul.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat!Megprobalok elgondolkodni rajta
2021. jún. 7. 17:05
4/4 anonim válasza:
A helyesírásod is szar... Igényesség. Ez egy kulcs motívum. Legyél igényesebb és amit csinálsz azt mindig próbáld kritikus külső szemlélettel vizsgálni és ha rossz, JAVÍTSD KI!!! Ez sokmindenben ki fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!