Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem látni már normális...

Miért nem látni már normális fiatalokat? Főleg lányokat.

Figyelt kérdés
1 hét és 18 vagyok, soha nem volt barátnőm, se barátaim se családom senki, egy ideje próbálkozok már itt GYK-n keresni (ez már nálam haladás :D ) mert itt sok visszahúzódó, talán nekem valóbb lány van, de még nem is találtam egyet se. 14-18 között pedig nem igazán van már olyan lány, aki nem olyan neten élő magát posztolgató 999 ismerőssel rendelkező kis beképzelt csajszi akinek már pasija volt... Miért van az hogy el kell nyomni az olyan embereket, akik nem olyanok mint a többség? Ők miért mind otthon ülnek elnyomva elkeseredve mert bántják őket? szerintem ez egyáltalán nem oké.. Nem mint ha én egy tökéletes imádnivaló ember lennék ne értsétek félre, nem is olyan lányt keresek aki nem káromkodik meg full 5-ös tanuló, nekem a haspólós kis agyonsminkelt és tökre beképzelt emberekkel van bajom, akik a normálisabbakat elnyomják.. Szerintetek megérdemlik a másabb "különleges" visszahúzódó emberek hogy csak a bántást kapják az ilyen emberektől is?

2019. jan. 14. 22:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
Itt nincs senki se elnyomva, csak a te agyszüleményedben létezik ez a felvetés!!
2019. jan. 14. 22:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Ezek szerint vak vagy :) Észre kéne venni azokat is akiket eddig nem. Akiket gyűlölnek azért mert mások. De ezek szerint ez nem te vagy.
2019. jan. 14. 22:57
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
Számtalan ilyen kérdést tesznek fel ide, napi szinten, kicsit keresgélj és megkapod a kérdésedre a választ!
2019. jan. 14. 23:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Találtam már párat én is igen. De igy legalább nekem is van egy csöppnyi esélyem megismerni valakit. Talán..
2019. jan. 14. 23:03
 5/13 anonim ***** válasza:
A média miatt. Az van a fejükbe táplálva, hogy ilyennek kell lenni, ez a menő. A szüleiknek meg nincs idejük megnevelni őket, mert mindkettőjüknek dolgozni kell egész nap, hogy meg tudjon élni a család (meg hogy az elkényeztetett hülyegyereknek meglegyen minden évben az új ájfón).
2019. jan. 16. 20:17
 6/13 A kérdező kommentje:
Erről van szó, utolsó...
2019. jan. 16. 20:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Figyelj èn a kettő szemèlyisèg között vagyok szerintem, a "menők" azok azèrt ilyenek, mert elmennek bulizni, szórakozni ezzel megvan a sok kèpük, ha jók is a több like, a bulizóhelyen megismerkednek sok emberrel, így van társaságuk.

A visszahúzódó, fèlènk pedig azèrt punnyad otthon meg magányos, mert nem szoktak társaságban lenni, ha elmennènek egyszer-kètszer a hónapban, ami szerintem egèszsèges ebben a korosztályban (nem a detoxig való ivászatra gondolok) ès akkor hopp már aznap lesz egy pár új ismerősük:) nem nyomnak el senkit azzal, hogy szórakoznak ès ezt megosszák az emberekkel, ez senkinek nincs megtiltva:)

Mi az, hogy akinek már pasija volt? Olyan már nem is kell? Ezt elkell fogadni, hogy mindenkinek van múltja, ha nem vagy olyan szerencsès, hogy megtaláltad elsőnek az igazit:)

Összegezve: nem kap itt senki bántást, maximum magukban èrzik azt, hogy ők nem csinálnak semmit, ismètelve magam: lehet tenni ellene. Akik meg bunkók, azok bunkók, nem kell velük foglalkozni.

17/l csakhogy tudd tapasztalatból beszèlek, mert egykorosztály vagyunk:)

2019. jan. 16. 21:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen részbe igazad is van, viszont hiába kapok sok bántást e-miatt egyszerűen úgy érzem hogy nekem egy nagyon nagy lelki teher lenne arra gondolni hogy az a lány akivel leélném az életem már együtt volt mással. Nem tehetek róla, nem tudnám elfogadni. Ez van :/
2019. jan. 16. 21:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez már szemèlyisègtől függ, ki milyen. Mindenki eldönti saját magának, de szembesülnöd kell azzal a dologgal is, hogyha van valakid nem 100%-os hogy vele fogod leèlni az èleted, lehet te fogod abbahagyni a kapcsolatot, ezt rèszletesen gondold át milyen korlátokat szabol :)
2019. jan. 16. 21:45
 10/13 A kérdező kommentje:
Kétlem :D Nem választanék olyat aki nem 100% hogy megtud maradni a seggén mellettem. Előre tisztáznék mindent azért :P Csak hát esélytelen, mert szinte csak ribik vannak itt is, nem is tudok beszélgetni senkivel.. Inkább kéne egy fiatalabb lány valahol 14-16 körül, kevesebb az esély hogy volt valakivel meg le lehet még szoktatni az ilyen instás hülyeségekről..
2019. jan. 16. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!