Miért nem látni már normális fiatalokat? Főleg lányokat.
Figyelj èn a kettő szemèlyisèg között vagyok szerintem, a "menők" azok azèrt ilyenek, mert elmennek bulizni, szórakozni ezzel megvan a sok kèpük, ha jók is a több like, a bulizóhelyen megismerkednek sok emberrel, így van társaságuk.
A visszahúzódó, fèlènk pedig azèrt punnyad otthon meg magányos, mert nem szoktak társaságban lenni, ha elmennènek egyszer-kètszer a hónapban, ami szerintem egèszsèges ebben a korosztályban (nem a detoxig való ivászatra gondolok) ès akkor hopp már aznap lesz egy pár új ismerősük:) nem nyomnak el senkit azzal, hogy szórakoznak ès ezt megosszák az emberekkel, ez senkinek nincs megtiltva:)
Mi az, hogy akinek már pasija volt? Olyan már nem is kell? Ezt elkell fogadni, hogy mindenkinek van múltja, ha nem vagy olyan szerencsès, hogy megtaláltad elsőnek az igazit:)
Összegezve: nem kap itt senki bántást, maximum magukban èrzik azt, hogy ők nem csinálnak semmit, ismètelve magam: lehet tenni ellene. Akik meg bunkók, azok bunkók, nem kell velük foglalkozni.
17/l csakhogy tudd tapasztalatból beszèlek, mert egykorosztály vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!