Miért nem látni már normális fiatalokat? Főleg lányokat.
Figyelt kérdés
1 hét és 18 vagyok, soha nem volt barátnőm, se barátaim se családom senki, egy ideje próbálkozok már itt GYK-n keresni (ez már nálam haladás :D ) mert itt sok visszahúzódó, talán nekem valóbb lány van, de még nem is találtam egyet se. 14-18 között pedig nem igazán van már olyan lány, aki nem olyan neten élő magát posztolgató 999 ismerőssel rendelkező kis beképzelt csajszi akinek már pasija volt... Miért van az hogy el kell nyomni az olyan embereket, akik nem olyanok mint a többség? Ők miért mind otthon ülnek elnyomva elkeseredve mert bántják őket? szerintem ez egyáltalán nem oké.. Nem mint ha én egy tökéletes imádnivaló ember lennék ne értsétek félre, nem is olyan lányt keresek aki nem káromkodik meg full 5-ös tanuló, nekem a haspólós kis agyonsminkelt és tökre beképzelt emberekkel van bajom, akik a normálisabbakat elnyomják.. Szerintetek megérdemlik a másabb "különleges" visszahúzódó emberek hogy csak a bántást kapják az ilyen emberektől is?2019. jan. 14. 22:33
11/13 anonim válasza:
Ez szerintem egy kicsit abszúrd ne haragudj:D csak egy valamit tudok neked mondani: ne lepődj meg, ha egy jó ideig nem lesz senkid, haver! Ja, de akkor már nem tudsz manipulálni egy 20 èves nőt, ha 25 èvesen már nem akarsz egy 14 èves miatt böribe menni :D
12/13 anonim válasza:
Ha az interneten nézelődsz, persze, hogy csak magamutogatókat fogsz találni. Akik nem instafüggők, azok valszeg nem lesznek fenn mindig mindenhol, szóval őket hiába keresed az interneten.
Mellesleg nem tudom honnan szeded ezt a bántásos dolgot, mert tapasztalataim alapján általánosságban mindenki megvan egymás mellett, vagy ha mégse, az nem olyanok miatt van, amiket te leírtál
13/13 anonim válasza:
Az, hogy ki a normális és ki nem, csak nézőpont kérdése.
A zártosztály ápoltjai is csodálkozva nézik, hogy a dokik rács mögött vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!